Originsia kotiin

Ostin tuossa viime vuoden puolella vähän Originsia kotiin – kynttilän sekä kylppärituotteiden muodossa. En ole juurikaan vielä päässyt sisään Origins-brändin tuotteisiin, mutta vähitellen haluan testata enemmän ja enemmän. Tuotteet ovat houkuttelevia, kivoissa pakkauksissa ja tuoksuvat hyviltä. Ja itse asiassa juurikin pakkausten takia halusin yhden kynttilöistä.

origins_feel_good_candle_neroli_lemongrass

Originsin Feel Good -kynttilät ovat 100% soijavahaa. Nämä limited edition -kynttilät tulevat kolmessa tuoksussa – neroli ja sitruunaruoho; inkivääri, bergamotti ja neilikka; sekä mänty, kuusi ja appelsiini. Itse asiassa mies valitsi meillä tuoksun, joten neroli ja sitruunaruoho sinisine purkkeineen saapui meille ennen joulua. Kynttilässä on todella raikas tuoksu ja itse haistoin sen sohvalle, vaikka se ei palanutkaan sohvapöydällä. Meidän kynttilä on palanut vähän epätasaisesti, tuntuu ettei sydänlanka ole ihan keskellä – tai ehkä olisi tarvinnut kaksi lankaa. Muuten ei mitään valittamista, kiva polttaa kynttilää, jonka tuoksusta mieskin pitää.

origins_ginger_hand_wash_hand_lotion

Kaksi muuta tuotetta olivat Ginger-sarjan käsienpesuaine sekä käsivoide, jotka molemmat pitävät majaa alakerran vessassa. Tuoksu on ihanan inkiväärinen, hieman makea sellainen. Itse toivoisin, että tuoksu olisi ehkä aavistuksen voimakkaampi. Käsienpesuaineen pumppu on jotenkin outo. En tiedä onko sitten itse tuote niin lirua, että se valuu aina öisin takaisin pohjalle ja ensimmäistä kertaa monen tunnin käyttämättömyyden jälkeen sitä saa taas paineskella muutamia kymmeniä kertoja, ennen kuin mitään tulee ulos.

Käsivoide on mukavan kevyttä ja imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa käsiä hyvin. Tässä pumppu toimii kuten pitääkin. Pakkaukset ovat myös molemmissa kauniita – yksinkertaisia ja sopivat moneenkin sisustusmakuun.

Onko teillä kokemusta Originsin kotituotteista?

One thought on “Originsia kotiin

  1. Mulla on kokemuksia siitä Detox-pikanaamiosta, mulla jäi sen testaaminen toisen sarjan takia tauolle, mutta täytyykin kaivaa se uudestaan esiin nyt kevään aikana :) Sarjan kosteusnaamiot vaikuttavat ihastuttavilta!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s