Rimmelin ja Sephoran meikinkiinnityssuihkeet

Päätin kertoa nyt yhdessä postauksessa näistä molemmista meikinkiinnityssuihkeista, sillä ne saapuivat elämääni about samaan aikaan ja ovat olleet käytössä siitä lähtien – oikeastaan ihan yhtä paljon.

Rimmelin #Insta Fix and Go meikinkiinnityssuihke on tarkoitettu sekä meikin alle että päälle suihkuteltavaksi, kun taas Sephoran Beauty Amplifier Set and Refresh Spray on tarkoitettu meikin kiinnittämiseen sekä päivän mittaan sen raikastamiseen.

sephora_beauty_amplifier_mist

Rimmelin suihke on Sephoraa tehottomampi, kerralla tavaraa tulee ulos vähemmän. Tämä on ehkä hyvä heille, jotka eivät halua uittaa naamaansa suihkeessa. Itse tykkään käyttää suihkeita paljon kerralla ja Sephoran antaa suuremman annoksen kerralla – silti todella hienojakoinen suihke.

Rimmel #Insta Fix and Go tuoksuu aika voimakkaasti kurkulle, mutta se häviää nopeasti iholle suihkuttelun jälkeen. Sephoran tuoksu ei ihan hirveästi tuoksu miltään – ehkä hieman raikkaalta, mutta jättää iholle viileän olon piparminttu-uutteen takia.

rimmel_insta_fix_go_mist

Sephoran suihkeen hinta (Puolan Sephorasta) on noin 14 euroa (80ml). Rimmelin tuote taas noin 11 euroa (100ml). Suomalaisena Rimmelin tuote on helpommin saatavilla.

Itse en ihan järkyttäviä eroja näiden kahden välillä ole huomannut – käytän kumpaakin. Meikki pysyy kummallakin hyvänä noin kahdeksan tuntia – en ole joutunut ennen tuota aikaa puuteroimaan edes T-aluettani.

Kiinnostaako meikinkiinnityssuihkeet? Kumpi näistä on enemmän mieleesi?

Rimmel saatu PR-näytteenä

One thought on “Rimmelin ja Sephoran meikinkiinnityssuihkeet

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s