Origins Maskimizer

Mainitsinkin tästä tuotteesta itsenäisyyspäivän postauksessa hieman ohimennen. Tänään vähän syvääluotaavampi katselmus tähän Originsin ehkä oudoimpaan tuotteeseen.

Originsin mukaan Maskimizer on tarkoitettu preppaamaan iho ennen naamiota, jotta iho saa kaiken tarvittavan naamiosta irti. Inci-listaa katsoessa kuitenkin huomaa, että kyseessä on hyvin tehty kosteuttava kasvovesi. Tämä saa selvästikin ihon tuntumaan kosteutetummalta, jonka takia kosteuttavat naamiot tuntuvat vieläkin kosteuttavimmilta tai kuivattavat mutanaamiot eivät tunnu niin kiristäviltä tai jätä ihoa liian kuivaksi.

Parasta tässä on se, että Maskimizer ei sisällä hajusteita, vaan sitäkin enemmän kevyesti kosteuttavia ainesosia sekä antioksidantteja. Itse käytän tätä sekä naamioiden alla – varsinkin kun ihoni on kuiva – tai ihan aamuisin kasvoveden tapaan suihkuttelen pintakuivalle iholleni tuomaan kosteutta sille.

origins_maskimizer

Maskimizerin suihku on semi-hienojakoinen, ehkä hieman liian kova, muttei mitenkään häiritsevän ruiskiva.

Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tuotteesta – tämä toimii sekä naamioiden alla että itsestään. Eri asia on, että tarvitsetteko juuri tämän vai voitteko käyttää naamioiden alla ihan mitä tahansa kosteuttavaa kasvovettä.

Itse tilasin omani Bootsilta, mutta tätä saa vaikka Stockmannilta (myymälästä). Hintaa en pysty sanomaan, mutta päälle 20 euroa varmasti.

2 thoughts on “Origins Maskimizer

  1. Täytyy jossain vaiheessa miettiä tätä, silloin kun tulee tarve oikein kosteuttavalle kasvovedelle ^_^ Naamioprimer kuulostaa ideana aika vekkulilta :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s