Enemmän on parempi – More Better huulilla

Tänään siis lisää Colourpopin huulituotteita huulilla – vuorossa viininpunainen More Better. Tällä kertaa yhdistettynä Inglotin luomiväreihin (395, 154 ja 326) sekä theBalmin Schwing-rajaukseen.

colourpop_more_better

colourpop_more_better

colourpop_more_better

Vaikka Colourpopin kuvauksen mukaan More Better on viininpunainen, niin minusta siinä on myös violetti vivahde. Meikkivoiteena Tarte Amazonian Clay 12hr, joka on aivan ihana meikkivoide – olen taas unohtanut senkin käytön.

En ole vielä ymmärtänyt miksi Ultra Matte Lip -punista valitetaan niin paljoa. Olen nyt kahta testaillut ja kyllä nämä ovat aika kuivattavia, mutta eivät liian epämukavia. Pysyvät huulilla tunteja, vaikka olen syönyt ja juonut ilman, että joutuisin lisäämään väriä. Näissäkin on tietysti värien välillä vähän eroja, mutta omassa kokoelmassani ei ole vielä väriä, jota en voisi pitää esim. koko työpäivää huulilla. Succulent on luultavasti vanhaa versiota sillä se on selvästi kuivattavin ja läpikuultavin. Jonkin verran murustuu, mutta ei sekään mikään järkyttävä huulilla ole.

Mitä mieltä More Betteristä?

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s