CoverFX Custom Enhancer Drops – Moonlight

Minun on pitänyt kirjoittaa tästä CoverFX:n Customer Enhancer Dropsista jo pitkään, mutta jäin odottamaan, jos saisin Celestialin. Valitettavasti tilaukseni meni backorder-tilaan enkä koskaan saanut tuotetta. Sen sijaan sain lohdutukseksi tämän minikokoisen Moonlightin sekä minikokoisen Custom Infusion Drops C + Lemongrass – Radiancen. Tuo Infusion Drops on ollut kovassa käytössä ja se on ihan ehdoton. Minipullo on kestänyt kuukausia, joten täysikokoinen kestäisi varmaan reippaasti yli vuoden, koska sitä tarvitsee lisätä vain tippa-pari kerrallaan – ja kyseessähän on siis öljypohjainen ihonhoitotuote, jota lisään esim. Lumenen hyaluronihappotiivisteeseen aamuisin.

coverfx_custom_enhancer_drops_moonlight

coverfx_custom_enhancer_drops_moonlight

Mutta nyt ei puhut Infusioneista, vaan Enhancereista. Moonlight on näistä kaikista toiseksi vaalein – vaalein olisi todella Celestial, joka on helmiäinen. Moonlight on sen sijaan beigeen taittava, mutta erittäin hohtava tuote. Pullossa Moonglight näyttää tummalta ja ensin ajattelin, ettei tämä millään toimi kasvoillani. Kuinka väärässä olinkaan!

coverfx_custom_enhancer_drops_moonlight

Custom Enhancer Dropseja tarvitsee kasvoille vain pari tippaa. Nämä ovat erittäin metallisia, eivätkä syystä hehkutettuja tuotteita. Jos haluaa todellakin kiillon, jonka näkee kaukaa ja joka näyttää kostean kiiltävältä, niin suosittelen katsastamaan nämä tuotteet. Itse jään vielä miettimään Celestialin hankkimista – kesällä nämä ovat tosi käteviä ja kivoja.

Oletteko kokeilleet jo CoverFX:n tippoja?

3 thoughts on “CoverFX Custom Enhancer Drops – Moonlight

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s