Vuoden luetuimmat postaukset ja tykätyimmät kuvat

Vuoden viimeinen päivä! Toivotan jo nyt kaikille oikein ihanaa uutta vuotta!

Eniten katseluita on kerännyt 2x jouluinen meikki, jonka tein kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria varten. Tämä ehkä siksi, että kyseessä oli arvontapostaus. Zoevan paletti on jo aikoja sitten löytänyt uuden omistajan.

Toiseksi eniten kiinnosti ilmoitukseni siitä, että Essenceä ja Catricea saa ostettua Citymarketeista. Edelleen kannattaa käydä katsomassa valikoima, sillä molemmilta löytyy ihan huipputuotteita.

Kolmantena listalla roikkuu Toiset menee kouluun -postaus, jossa oma tyttäreni meni ensimmäisen koulupäivän sijaan aivoleikkaukseen. Leikkaushan meni hyvin ja toipuminen oli nopeaa. Tällä hetkellä ollaan vielä vähän varpaillaan, vaikka oireet ovatkin jääneet melkein kokonaan (tai kokonaan, tämä on vielä vähän auki) pois.

Ja Instagramin tykätyimmät kuvat olivat pääasiassa minun naamaani.

instagram_2016_bestnine

1. ja 2. kuvat ovat Doctor Strange -meikkini, joka oli omasta mielestänikin ehkä tämän vuoden onnistunein meikki. 3. ja 9. ovat Smashboxin lanseerauksesta otettuja. 4. on joululahjakseni saama aivan ihana My Little Pony -muki. 5. Huulilla on Urban Decayn Checkmate. 6. kuvassa on kyse Instagram-meikistä. 7. on aika kimalteleva eikä syyttä, kyseessä on Full Face Using Only Highlighters challenge. 8. On taas Colourpopin tilausta – ja sellainen on taas tulossa tammikuussa, sillä joku kävi eilen naputtamassa tilaukseen 55 dollarin edestä tuotteita.

Siinäpä ne! Kiitos kaikille lukijoille ja kuvien tykkääjille!

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s