Välipäivien alennustärpit

Kuten aina, on joulun jälkeen vuorossa alennusmyynnit. Niinpä päätin listata teille muutamia tärppejä, jotka kannattaa tsekata, jos jouluksi saatu raha polttelee kukkarossa.

Puolan Sephorassa on meikit 25% alessa loppuvuoden koodilla MAKIJAZ16. Tämän lisäksi on joitain tuotteita ihan normaalissakin alessa. Itse harkitsen esim. Benefitin kulmatuotteiden hamstraamista varastoon.

SpaceNK:llä on osa tuotteista jopa 50% alennuksessa. Jos Lipstick Queen kiinnostaa, niin nyt kannattaa katsastaa alevalikoima.

UK QVC:ltä löytyy alesta Elemistä ja Laura Gelleriä. Myös Benefitin Dew The Hoola ja Shy Beam -duo vieläkin edullisemmin saatavilla.

Beauty Bayn alesta löytyy paljonkin tuotteita. Nyt kannattaa laittaa posket kuntoon, sillä Anastasian Contour-refillit sekä Makeup Geekin poskipunat ovat tarjouksessa.

Jos ei halua mennä merta edemmäs kalaan, niin eleveniltä löytyy tuoksuja, kynsilakkoja ja vaikka mitä alennuksesta. Muradin alevalikoima kannattaa katsastaa.

Feeluniquen talvialesta löytyy mm. Emma Hardieta, First Aid Beautya sekä todella paljon muita ihanuuksia.

Ja jos haluaa ostaa sikaa säkissä – tai siis tosi hyviä tuotteita – niin Beautylishilla on saatavilla taas Lucky Bag 2017. Sisältää yli 150 dollarin edestä tuotteita ja hintaa on 75 dollaria (plus postarit, tullit ja verot).

Jos korealainen kosmetiikka kiinnostaa, niin Bearelilta saa nyt alennuksesta mm. Mizonin Snail Repair Foaming Cleanser, joka on minulla edelleen käytössä Clarisonicin kaverina.

Aiotteko käydä alennusmyynneillä ostoksilla?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

2 thoughts on “Välipäivien alennustärpit

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s