Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Jouluterveiset!

Kuten ehkä huomasitte, niin edellisenä parina päivänä ei ole tullut postausta ulos blogista. Torstain johtui ihan siitä, että saavuin keskiviikkoillalla tosi myöhään työmatkalta Puolasta kotiin enkä yhtään ajatellut, että en millään jaksaisi enää yhdentoista jälkeen istahtaa koneelle. Ja sitten torstai olikin erittäin kiireinen päivä ja olin illalla niin loppu, että ainoa asia mitä halusin, oli nukkua.

Nyt on onneksi pari päivää rauhoittumista, eilen tuli käytyä vielä pikaisesti Turussa. Valitettavasti pidempää lomaa en saa pitää, töissä on liian kiire. Mutta ehkä saan nyt nukuttua univelkoja pois. Olen vain niin väsynyt – fyysisesti ja henkisesti – että en aio tehdä yhtään enempää jouluna kuin on pakko (keittää riisipuuro ja heittää laatikot uuniin).

Pidän blogitaukoa ainakin joulupäivän, viimeistään tiistaina palataan taas normaaliin rytmiin.

Toivotan siis kaikille ihanan rauhallista joulua!

2 thoughts on “Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Jouluterveiset!

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s