Yöpaitojen parhaimmistoa Reservedistä

Otsikko kertoo jo kaiken. Olen ihan rakastunut Reservedin yöpaitoihin – varsinkin Disney-henkisiin. Ostin lokakuussa Tallinnan Reservedistä ihanan Tuhkimo-yöpuvun, sillä hei, kengät voivat muuttaa koko elämän!

reserved_cinderella_nightie

Ja nyt joulukuussa ostin Star Warsin jouluaiheisen yöpaidan. Materiaali on ihanan pehmeää. Muitakin Star Wars -joulupaituleita ja -pyjamia löytyi, mutta tämä oli ehdottomasti ylitse muiden.

reserved_star_wars_nightie

Mä en edes normaalisti käytä yöpaitoja – nukun jonkun topin kanssa – mutta nyt viime aikoina on ollut pakko ostaa kivoja yöpaitoja. Hengaan näillä myös iltaisin ihan kotonakin eli pelkästään nukkumiseen nämä eivät omassa käytössäni ole.

Ja Star Warsista puheenollen. Itse kun olin matkalla Tallinnasta takaisin Suomeen, niin lapsi kävi poikaystäväni kanssa katsomassa uusimman Star Warsin. Tykkäsi kovin ja nyt minäkin tiedän mitä siinä tapahtuu – mikä oli ehkä vähän odotettavissakin.

Onko teillä antaa vinkkejä kivoihin yöpaitoihin? Tai mitkä ovat mukavimmat löhöilyyn?

3 thoughts on “Yöpaitojen parhaimmistoa Reservedistä

  1. Käytän löysää pyjamaa ja se päällähän voi viettää vaikka koko viikonlopun aamusta iltaan. Jos pitää kipaista lähikauppaan, niin saappaat vaan jalkaan ja toppahousut päälle, rotsi niskaan, ja valmiita ollaan. Jess:)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s