(Kirjaimellisesti) sinivalkoiset ihonhoitosuosikit

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tänään esittelen teille omat ihonhoitosuosikkini, joiden PAKKAUKSET ovat sinivalkoisia. Eli siis mikään näistä ei ole sinivalkoinen kansallisessa mielessä. Ja ainoa sinivalkoinen suomalainen pakkaus mikä minulla on, on Pirkan puhdistusliinat, mutta niitä en käytä kasvoille, vaan meikkauspöydällä swatchien pyyhkimiseen.

Mutta siis, tässä kaunis rivi sinivalkoisia tuotteita. Moni on varmaan teille jo tuttuja, mutta osaa en ole esitellyt vielä blogissa ollenkaan.

sinivalkoiset_ihonhoidon_suosikit

Ensimmäisena Paula’s Choicen Clear Daily Skin Clearing Treatment eli salisyylihappoa sisältävä voide, jota läträän nenän ja leuan ympäristöön, kun naama vaikuttaa taas ottaneen jostain itseensä ja puskevan ulos finniä toisen perään. Tämä myös häivyttää punaisia läikkiä ihosta.

Oskian Renaissance Cleansing Gel on aivan ihanan väristä ja tuoksuista, paksua geeliä, joka iholla lämmön ansiosta muuttuu öljymäiseksi. Tämä on ihana kuivalle iholle tai kun oma ihoni kaipaa vähän piristystä. Tämä huuhtoutuu helposti veden kanssa pois jättäen ihon puhtaan, mutta kosteutetun ja heleän tuntuiseksi.

Originsin Maskimizer on vähän outo tuote, itse käytän tätä kuivattavien naamioiden alla tai kosteuttavien naamioiden alla tuomaan vielä lisää kosteutta. Muuten käytän tätä vähän kuin mitä tahansa kasvovettä, kosteuttaa hyvin ja tuntuu raikkaalta.

Misshan Super Aqua No Wash Deep Cleansing Water on hellävarainen tapa poistaa meikit iholta. Tämä on minulla laiskan illan tai aamun puhdistustuote tai kun ihoni vain kaipaa pitkin päivää jonkinlaista puhdistusta, mutten halua käyttää yhtään mitään kuivattavampaa iholla – tai jaksa käyttää vettä. Toimii samalla tavalla kuin moni misellivesi.

V10 Plus:n Okinawa Deep Sea Water Mask* on ihan löymätön kosteuttava yönylinaamio. Originsia alle, tämä päälle ja avot – aamulla on kosteutetut kasvot. Tätä voi käyttää myös “pikanaamiona”, mutta itse tykkään mieluummin käyttää yön yli.

Vesisuihkeet – kuten tämä La Roche-Posayn Thermal Spring Water – ovat ehkä parhaimpia kesällä, mutta talvella varsinkin ihon kiristellessä kuivuuttaan, tämä tuo helpotusta.

Clarinsin Repair Booster* on paras talveen ja kylmään säähän. Oma ihoni voi punoittaa ja ärsyyntyä helpostikin pakkasesta, joten tämä on jo pari kertaa toiminut tämän talven viimoissa rauhoittaen punaista ihoa.

Onko mukana omia suosikkeja?

One thought on “(Kirjaimellisesti) sinivalkoiset ihonhoitosuosikit

  1. Hauska postausidea! Mukana muutama tuote, joita haluaisin kokeilla. Mm. Oskian, V10 Plus ja Clarins.
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s