Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2: 2 x jouluinen meikki

kosmetiikkabloggaajien_joulukalenteri

Eilen tämän kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin aloittivat Nails1820 ja Charlotta Eve. Kannattaa käydä katsomassa, jos ette vielä ole!

Päätin osallistua kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin taas tänäkin vuonna, ja kuten ennenkin, minulla ei alkuun ollut mitään hajua, mistä tekisin postaukseni. Niinpä sitten Selfridgesille tilausta tehdessä tajusin, että voisin tehdä jouluisen meikin ja arpoa jonkun meikkiin osallistuneen kosmetiikkatuotteen. Niinpä hetken erilaisia tuotteita katseltuani päädyin Zoevan ihanaan Cocoa Blend -palettiin, jota itsekin olen himoinnut jo pidempään. Niinpä nakkasin koriin paletin kaksin kappalein – toinen minulla ja toinen jollekulle teistä.

Ja koska pitäähän nyt jotain jouluistakin olla, niin tein jouluisen meikin tällä paletilla – kultaa ja lämmintä ruskeaa sekä aavistus punaista. Huulet pidin nudena, sillä itse ainakin tungen suuhuni sen verran jouluruokaa, että punaiset huulet tahriintuisivat nopeasti. Huulilla Jouerin Papaye sekä Lychee.

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

zoeva_cocoa_blend_jouer_lychee_papaye

MUTTA, koska yksi meikki ei riitä – ja ne punaiset huulet ovat niin jouluiset – niin tein hillitymmän silmämeikin punaisten huulien kaveriksi. Huulilla Kat von D:n liquid lipstick sävyssä Outlaw. Ja poskilla MACin Sweet Peach -paletti, joka on aivan ihana!

zoeva_cocoa_blend_kat_von_d_outlaw

zoeva_cocoa_blend_kat_von_d_outlaw

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Ja koska joulu on antamisen aikaa, niin yksi Zoevan Cocoa Blend -paletti on siis arvonnassa. Ja arvontaan voi osallistua kuka tahansa ruudun toisella puolella oleva (postitan tuotteen vain Suomeen, alle 18v tarvitsevat vanhempien luvan), joka jättää kommentin alle ja kertoo, että mitä odotatte joulussa/joulun aikana eniten. Jättäkää sähköpostinne sille tarkoitettuun kenttään (vain minä voin nähdä sen), sillä tulen ottamaan voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Odotan vastausta 48 tuntia, jonka jälkeen arvon uuden. Ja arvonta loppuu itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 23:59!

zoeva_cocoa_blend

zoeva_cocoa_blend

Huomenna kannattaa käydä kurkkaamassa Smoky Eye Candyn sekä Maria Glow‘n blogien luukut!

Onnea kaikille osallistujille ja oikein ihanaa joulukuun alkua!

194 thoughts on “Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2: 2 x jouluinen meikki

  1. Eniten odotan perheen kanssa rentoutumista sekä myös kuulumisten vaihtamista niiden sukulaisten kanssa joita pääsee harvemmin näkemään. Eikä pidä unohtaa joululahjojen hipelöimistä ja testausta!

    Like

  2. Mä ootan eniten joulussa glögiä XD. Tai siis ylipäätänsä kaikkee jouluruokaa ja paria (kymmentä…) partiotapahtumaa!

    Like

  3. Itse odotan tässä joulussa eniten lomamatkaa Etelä-Afrikkaan mummoni kanssa! Stressaavan syksyn jälkeen on ihana päästä lataamaan akkuja etelän lämpöön laatuseurassa <3

    Like

  4. Joulunodotus on kyllä ihanaa aikaa ♡ Itse joulussa odotan eniten kiireettömyyttä ja rauhallista yhdessäoloa läheisten kanssa.

    Like

  5. Yhdessäoloa perheen kanssa hyvän ruuan äärellä, kynttilänvaloa ja iloa. Ja ehkäpä kullanhohtoista silmämeikkiä, jos onni on myötä ;)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s