Marraskuun suosikit 5 + 1

Pitkästä aikaa taas suosikkeja blogissa. Taisin jopa miettiä niiden laittamista viime kuussa tänne, mutta eivät koskaan blogin puolelle eksyneet. Nyt on tarjolla viisi tässä kuussa erittäin positiivisesti yllättänyttä – tai jo pidempään päivittäisessä rutiinissa roikkuneita – sekä yksi pakollinen pimeiden kuukausien tuote.

marraskuun_suosikit_parhaat_1

Adopt’in Baume et Bois on istunut meikkipöydälläni viikkoja ja nyt päätin pimeiden aamujen kunniaksi ottaa sen käyttööni. Tämä on aivan ihana parfyymi, ei maksa paljoa ja tuoksuu ihanan lämpimältä. Mikä sopisikaan paremmin tähän vuodenaikaan?

MACin joulukokoelman Sweet Peach -paletti on ollut tehokäytössä sen saamisesta asti. Poskipuna on ihan hyvä, mutta korostustuote on UPEA. Tällä todellakin saa avaruuteen asti loistavat poskipäät helposti – ihan pientä liioittelua voi huomata.

Eniten tässä kuussa yllätti Essencen Camouflage 2in1 Make-up & Concealer – sanahirviö! – joka on a) tosi sopivan värinen minulle, b) peittää hyvin, muttei tee maskia naamalle ja c) pysyy kuin synti. Eli kaikki mitä purkissa lukee, on todellakin totta. Eikä tämän hinta huimaa päätä!

Smashboxin Primer Water tuli ostettua muutamia viikkoja sitten ja käytän tätä sekä meikin alla että päällä. Tämä kosteuttaa ihoa ja vie liian puuterin pois meikistä. Yksinään tämä ei pidennä meikkini kestoa, mutta käytän tätä yhdessä mattaavien suihkeiden kanssa ja kyllä, meikki pysyy sekä näyttää upealta.

Viimeisenä melkein joka päivä kulmillani ollut Benefitin Goof Proof Brow Pencil. Tällä on niin nopea saada kulmat kuosiin aamuisin! Väri on sopiva, koostumus on hyvä ja tämä on vain yksinkertaisesti helppo tuote.

Ja sitten se bonustuote pohjalla on ring light!

ring-light

Pakko oli tämä synttärilahja laittaa kuosiin, sillä viikonloppuisinkin on vaikea löytää valoa, jossa saada hyviä tuotekuvia. Naamakuviin en ole tätä vielä testannut.

Oliko mukana omia suosikkeja tai tekeekö mieli kokeilla jotain?

One thought on “Marraskuun suosikit 5 + 1

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s