Tallinnan ravintolat – Von Krahli Aed

Tällä kertaa viimeinen postaus Tallinnan ravintoloista, sillä näillä näkymin ei tule tehtyä reissua sinnepäin ainakaan lähiaikoina. Jätin teille tämän reissun parhaimman viimeiseksi, nimittäin Von Krahli Aed (Ratakaesvu 10) oli myös minun kahden viikon työreissun viimeisen illan ravintola. Ja aivan upea päätös olikin!

Meitä oli enää kaksi työkaveria jäljellä viimeisenä iltana ja onneksi pääsimme Von Krahli Aediin syyslomaruuhkasta huolimatta. Emme olleet varanneet minnekään pöytää, koska aina jostain jotain löytyisi.

Meidät ohjattiin alakertaan istumaan. Von Krahli Aedin idea on terveellinen virolainen ruoka, mutta tämä ei ole kasvisravintola, kuten sisarensa Vegan Restoran V. Itse vedin valitsin – yllätys, yllätys – kalaa, tällä kertaa taimenta.

von_krahli_aed

Jälkiruoka sai viereisessä pöydässä olevat amerikkalaiset nauramaan – sekä tilaamaan sen myös. Nimittäin Magic Mushrooms oli nimenä sellainen, että oli pakko ottaa. Gin-sorbettia sekä kikherneistä tehtyjä marenkeja – tietysti sienen muotoisina. Oli muuten hyvää!

von_krahli_aed_magic_mushrooms

Kyllä oli kauniita annoksia! Ja ihana ilmapiiri. Sekä hyvää viiniä. Suosittelen erittäin lämpimästi!

4 thoughts on “Tallinnan ravintolat – Von Krahli Aed

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s