Too Faced Born This Way -peitevoide

Tilasin Puolan Sephorasta tuossa vähän aikaa sitten Benefitiä ja Too Facedia, mukana myös tämä Born This Way -peitevoide. Meikkivoidetta en ole kokeillut ja niitä ihan tarpeeksi omaavana päätin kokeilla peitevoidetta. Niitä kun valitettavasti tarvitsee aina – joko silmien alle tai finnien päälle.

too faced born this way concealer peitevoide

Born This Wayn pakkaus on ihan tyypillinen, mutta kaunis, peitevoideputkilo. Ostin tämän sävyssä Very Fair, joka on vaaleanpunaiseen taittava vaalea voide. Vähän yllätyin, että tämä ei kuitenkaan ollut niin vaalea, kuin se voisi olla sanoilla very fair. Eli siis ihan posliini-ihoiset eivät tästä ainakaan mitään kirkastavaa tuotetta silmien alle saa. Minulla tämä menee sekä silmien alle (ei hirveästi kirkasta) sekä finneille näin auringottomana vuodenaikana.

too faced born this way concealer peitevoide

Tuote tuoksuu hennosti kookoksiselle, sisältää siis kookosvettä. Tämä tuote on kosteuttava, sillä kookosveden lisäksi se sisältää hyaluronihappoa. Itse peitevoide on yllättävän pigmenttinen, sillä jotenkin olen saanut kuvan, että Born This Way olisi aika luonnollinen peittävyydeltään. Riittää pienille finneille tai finnien jälkeen jättämille punaisille läikille, mutta isommille tarvitsen kyllä jotain peittävämpää ja paremmin pysyvää.

Tämä on ollut erittäin mukava silmien alle, eikä ainakaan itselläni keräänny ryppyihin. Vähän epäilen kuitenkin, että tämä toimisi todella tummilla silmänalusilla, omani ovat onneksi olleet aika vaaleat.

too faced born this way concealer peitevoide

Urban Decay Naked Skiniin verrattuna tämä on kosteuttavamman tuntuinen ja hieman kuohkeamman kermainen koostumukseltaan, vaikka onkin selvästi siis nestemäinen.

Suosittelen kaikille, ketkä hakevat kosteuttavaa peitevoidetta silmien alle ja joilla todella tummat silmänaluset eivät ole ongelma.

Onko Born This Way -linjan tuotteet tuttuja?

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s