Kauneus | lifestyle

Ensimmäisen Tallinnan-viikon ostokset

Ensimmäisen Tallinnan-viikon ostokset

Perjantai-iltapäivästä palasin siis ensimmäisen Tallinnan-työviikon jälkeen kotiin. Tuli taas osteltua vähän jotain itsellenikin – tuliaisiksi lapsi sai vaatteita, kukkaron ja karkkia; mies olutta.

Kosmetiikkapuolelta mukaan tarttui Bioderman Sébium-sarjan tuotteita, Physician’s Formulan Shimmer Strips, yksi Palmer’sin huulirasva sekä Shiseidon vanulappuja (kaksi kappaletta, kuvassa vain yksi).

tallinnan_ostokset_shiseido_bioderma

physicians-formula-shimmer_strips

Vaatepuolelta ostin New Yorkerista pari neuletakkia (tai toinen on college-materiaalia) sekä Reservedistä ehkä parhaimman yöpaidan ikinä!

reserved_nightie

reserved_i_need_new_shoes

Kävin Kaubamajassa kolme kertaa, enkä nähnyt theBalmia, mutta kuulemma kyllä se siinä Nyxin seinän vieressä on. Olen siis vain puusilmä. Onneksi ensi viikolla aikaa löytää niidenkin tuotteet. Ja Ritualsilta ajattelin ostaa kanssa jotain, Misshakin pitää tarkistaa kunnolla, nyt vain vilkaisin tuotevalikoimaa.

Laivalta ostin itselleni vain Avivan Pink Gold -kuoharin. Ihan vain litkun näön takia! Tulikin sitten korkattua se jo eilen!

aviva_pink_gold

Huomenna siis aikaisin taas lähtö Tallinnaan. Ei kyllä innosta herätä viiden aikaan aamulla. Onneksi laivassa saa sentään syödä buffet-aamiaisen.

Mitä tarvitsen theBalmilta, Ritualsilta tai Misshalta?18 thoughts on “Ensimmäisen Tallinnan-viikon ostokset”

 • Siellä ei ole enää omaa tiskiä the Balmilla vaan tuotteet ovat pienessä hyllyssä kuin jossain Tokmannilla konsanaan 😮 enkä kyllä muista missä päin se oli kin vahingossa törmäsin. Tuotteita siellä oli vielä muutama viikko sitten ihan hyvin, etten ymmärrä homman nimeä, jos se on lähdössä pois.

  • Musta ne oli jo kesäkuussa kun kävin niin pienessä hyllyssä, mutta silloin kuitenkin siinä Bourjoisin ja muiden markettituotteiden lähellä (eli siinä pienessä ympyrässä).

 • The Balm löytyi viimeksi ainakin Kiehlsin ja yläkertaan menevien rullaportaiden välistä, noin suunnilleen ainakin.

 • Muistan myös joskus etsineeni the Balmia.. ihan pikkuruinen hylly ja tuntui että kaikki oli lopussa.
  Olen myös huomenna lähdössä Tallinnaan – ei myöskään houkuttele viiden herätys.. 😛

   • Menen pitkästä aikaa Eckeröllä. Tuskainen herätys, mutta kiva että päiväreissulla aikaa jää enemmän 🙂
    Saa nähdä onko laiva ihan täynnä, onko nyt jo syyslomat alkaneet.

    • Me mennään Tallinkilla, pääsee nopeammin töihin 😀 Vähän itsekin pelkään, että kuinka täynnä laivat ovat, viime viikolla vielä aika väljää.

 • Kuohari näyttää todella fancylta! Ja haha, Shiseidon vanulaput muuten kiinnostavat, kiva kuulla että niitä saa lahden toiselta puolen, kun saiko niitä täältä Suomesta lainkaan?

  • Se on fancy, liian makeaa vain omaan makuuni, mutta kyllä tuota nyt tuon yhden pullon juo 😀 Ei saa Suomesta, kysyin myyjältä, mutta todella Tallinnasta saa ainakin Stockalta ja Kaubamajasta.

 • Ai Kaubamajasta saa nykyään NYXiä! Eroaako hinnat Suomen hinnoista?

  Ritualsilla oli aika hyväntuoksuisia miesten hajuvesiä. Muuta en osaa suositella.
  The Balmilta mä ostaisin ehkä Meet the Matt(e) (tms) -paletin

 • Jään jännityksellä odottamaan, mitä mieltä ole vanulapuista. Itse olen ihan koukussa, koitan aina välillä säästösyistä ottaa halvemman lapun ja ääh, ne on huonoja. 😀

 • Jään jännityksellä odottamaan, mitä mieltä ole vanulapuista. Itse olen ihan koukussa, koitan aina välillä säästösyistä ottaa halvemman lapun ja ääh, ne on huonoja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: