Glamglow Gravitymud

Se on purkissa helmiäisen valkoinen. Naamalla kuivuu hopeaksi. Se on peel-off-naamio ja tuoksuu hedelmäkarkille. Oliko pakko ostaa? Oli ihan pakko. Kyseessähän on siis Glamglow’n aika uusi naamio nimeltä Gravitymud, joka lupaa kiinteyttää ihoa. Kyllä kiitos!

glamglow_gravitymud

glamglow_gravitymud

glamglow_gravitymud

glamglow_gravitymud

Gravitymud tulee hopeassa purkissa – osa on ollut sinisessä LE-pakkauksessakin – ja mukana tulee myös suti, jolla naamio levitetään kasvoille.

Naamio levitetään paksuhkona kerroksena ja kuivuttuaan helmiäisen valkoisesta aineesta tulee hopeaa. Eli sen jälkeen istut sohvalla kuin tinamies – naama melkein yhtä kireänäkin. Alussa naamio hieman pisteli, mutta tunne meni nopeasti ohi, kun naamio alkoi kuivua. 20-30 minuutin jälkeen naamio vain varovasti vedetään irti kulmasta. Tämä lähtee kasvoilta yllättäen hyvin ja loput – varsinkin ohuemmat reunat tuppaavat jäämään jälkeen – on helppo huuhtoa lämpimällä vedellä pois.

glamglow_gravitymud

glamglow_gravitymud

Ihoni tuntuu aina tämän jälkeen jotenkin kiinteämmältä ja pehmeämmältä. En kuitenkaan suoranaisesti näe mitään muutosta, mutta pelkästään naamion hauskuuden takia tulen käyttämään tuotteen loppuun. Tuskin kuitenkaan ostan seuraavaa purkkia, sillä naamioita löytyy ihan tarpeeksi jo nyt. Tai siis, eihän niitä koskaan voi olla liikaa. Kuitenkin kiinteytys ei ole tällä hetkellä minulle THE juttu, mutta ehkä tämä toimii paremmin vanhemmalla iholla.

Omani ostin tarjouksesta, mutta tuote maksaa normaalisti saman kuin muutkin Glamglow’n naamiot eli 49,90 euroa.

Miltä tinanaamio näyttää?

4 thoughts on “Glamglow Gravitymud

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s