Kauneus | lifestyle

Matkalla Tallinnaan

Matkalla Tallinnaan

Olen siis tästä tiistaista eteenpäin perjantaihin sekä ensi viikon ma-pe Tallinnassa työmatkalla. Viikonloput kotona. Kun tämä postaus tulee ulos, olen laivassa.

vana_tallinn_map

Näin ollen siis ihan kaikki Tallinnan vinkit kehiin, keskustasta siis lähinnä, jottei tarvitse työpäivän jälkeen matkustella esim. kauimpiin ostoskeskuksiin. Ülemistessa tulee käytyä kylläkin ja tottakai Viru Keskuksessa, kun kerran siinä vieressä vietetään päivät ja yöt.

Näin olen pahoittelen jo etukäteen, jos jää väliini päiviä, kun postauksia ei tule. En tiedä vielä onko minulla juurikaan aikaa matkalla naputella yhtään mitään ja kuvien käsittelyä nyt en ainakaan voi tehdä. Olen ajastanut postauksia nyt vähäksi aikaa, mutta toivottavasti ei tule enempää kuin yksi päivä silloin tällöin väliä.

Kaikkia Tallinna-vinkkejä kehiin vaan! Ravintolat, sisustuskaupat, meikkikaupat ja kaikki mahdollinen on tervetullut!10 thoughts on “Matkalla Tallinnaan”

  • Crème de la Crème Viru Keskuksessa on aivan mahtava mesta, mutta sen varmaan jo tiesitkin 🙂 Jos tekee mieli syömään vähän paremmin Restoran Ö:tä suosittelen lämpimästi. On varmaan paras koskaan syömäni illallinen missään.

    • Sitä on todellakin kehuttu. Pitää katsoa, jos ensi viikolla pääsee iltaisin näitä ravintoloita enemmän kiertelemään. Tämä viikko tulee olemaan aika hektinen 😀

  • Se Telliskiven hipster-kortteli (jolla F-hoone sijaitsee) on pällistelyn arvoinen. Kivaa paikallista designia ja luonnonkosmea. Ja enemmänkin ravintoloita, joista käsittääkseni suurin osa on oikein kivoja.

    • Bongasin joulukalenteripostauksestasi, että kotonasi asuu olutdiggari. Suosittelen lämpimästi Lai 8:ssa sijaitsevaa olutkauppaa. Se on aivan pikkuruinen, mieletön valikoima ja hauska leidi myyjänä. Oma aveci sekosi siellä täysin, niin uskoisin, että saat sieltä varmasti hyvät tuliaiset kotiin. 🙂

      • Kiitos tästä! Pitääkin katsoa, että pääsisin tuolla käymään. Nyt toin ekan viikon jälkeen vasta Kaubamajan ruokapuolelta löytämiäni oluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: