Erittäin kestävä rajaus – Kikolta

Ostin Tukholman reissusta kolme Kikon Lasting Precision Automatic Eyeliner and Kôhlia – nimihirviö! – ja laitoin ne aika nopeasti testiin. Olen käyttänyt väreistä kaikkia ja ne ovat kaikki aivan ihania!

kiko_lasting_precision_kohl

Ostin sävyt 02 Pink Tangerine (ruusukultainen), 04 Spicy Burgundy (rusehtava tummanpunainen) ja 10 Forest Green (enemmänkin teal, ainoa ostamistani mattaväreistä). Näiden kanssa ei ole oikein aikaa häivyttää – kuvista näkyy, että yritetty on – sillä ne ovat kuivanpuoleiset. Keskimmäinen sävy on näistä kaikista pehmein ja helpoin häivyttää, luultavasti johtuu ihan koostumuksesta ja matat ovat kuivempia. Kynän mukana tulee applikaattori, jonka kanssa häivytys onnistuu hieman paremmin kuin esim. kynäsiveltimen. Eli mistään pehmeistä geelikynistä ei siis ole kyse. Kun nämä kuivahtavat, niin nämä sitten pysyvät ja ovat vettä hylkiviä.

Nämä kynät on tarkoitettu alaluomen ripsityveen ja pysyvätkin siinä hyvin. Nämä eivät myöskään jättäneet jälkeä (transfer, you know) luomelle päivän mittaan.

kiko_lasting_precision_forest_green

kiko_lasting_precision_forest_green

Näitä kyniä on saatavilla helmiäisenä sekä mattana. Olen käyttänyt näitä myös luomivärien alla tuomaan intensiivisyyttä ja pysyvät hyvin rasvaisilla sekä raskailla luomilllani – alla tietysti pohjustustuote.

Kynistä näkyy myös helposti, että mikä sävy kyseessä, sillä tuppi on kynänvärinen ja varressa on samanvärinen viiva.

Hintaa näillä kynillä on 7,90 euroa ja saa tilattua esim. Kikon omasta nettikaupasta. Suosittelen todellakin kokeilemaan, jos haluaa kestävän ja intensiivisen värisen rajauskynän!

Ehdotuksia muista todella hyvin pysyvistä – ja varsinkin halvoista – kynistä saa heitellä kommenttiboxiin!

2 thoughts on “Erittäin kestävä rajaus – Kikolta

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s