Yotuelilla valkoiset hampaat

Mun äiti on käyttänyt Yotuelin tahnoja niin kauan, kuin muistan. Muistan, kun lapsena niitä oli kylppärin kaapissa ja meitä kiellettiin käyttämästä niitä. Oli juttua, että myös nämä olisivat silloin ysärillä vahingoittaneet hammaskiillettä. Lopultakin näin itsekin aikuisena päätin ostaa muutaman Yotuelin tahnan ja katsastaa, että valkaisevatko ne oikeasti hampaita ilman, että hampaani kärsisivät.

Päädyin kahteen erilaiseen – all-in-oneen sekä classiciin. Classic-version tarkoitus on poistaa tahroja hampaista ja All-in-onen tarkoitus on oikeasti vaalentaa hammasluuta peroksidin avulla.

Näitä pitäisi käyttää kolme kertaa päivässä kolmen minuutin ajan. Joo, kaksi kertaa kaksi minuuttia on mulle se normi, joten en siis ehkä saa parhaimpia tuloksia. Mutta siis kaksi kertaa kahdella mennään.

Olen kohta käyttänyt molemmat tuubit loppuun ja nyt on ehkä aika antaa oma arvioni.

Itse käytän Classicia silloin, kun olen juonut päivällä kahvia, teetä tai esim. punaviiniä, jolloin saisin mahdolliset tahrat heti pois. Classicissa on myös voimakkaampi mintun maku, joten olen käyttänyt sitä enemmän aamuisin. All-in-onessa on outo peroksidinen sivumaku eikä Snowmint tunnu tarpeeksi raikastavalta, mutta käytän tätä aina iltaisin, jos en jostain syystä käytä Classicia. Kumpikaan ei ole näkyvästi tai tuntuvasti tehnyt myöskään hallaa hampailleni, ne eivät ole aremmat tai kiille ei ole näkyvästi kärsinyt. Tietysti tämä vahvistuu vasta hammaslääkärin käynnillä.

Hampaani ovat pysyneet valkoisempina, kuin mitä ne jossain vaiheessa olivat. Kuitenkin minulle Yotuel on enemmänkin päivittäinen tapa varmistaa, etteivät hampaat ala tummua. Kuitenkin omalla kokemuksella en luottaisi siihen, että tummat tai värjäytyneet hampaat saa näillä ainakaan nopeasti vaaleammiksi – tähän käyttäisin esim. Crestin liuskoja. Kuitenkin Yotuelit jäävät minun päivittäiseen käyttööni, ehkä kokeilen muita makuja seuraavaksi.

Millä te pidätte hampaanne vaaleina?

One thought on “Yotuelilla valkoiset hampaat

  1. Yotuelilla, millä muullakaan. :) Lisäksi koska omistan ahtaat hammasvälit niin vaahtoamattomat tahnat tunkeutuu väleihinkin paremmin ja pysyvät sitten hampaat reiättöminä. Itse käytän Crestin liuskoja parin vuoden välein, ihan ehdottomat!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s