Jouer Lip Crème – Lychee ja Papaye

Näin kuivahuulisena olen aina vähän ollut varuillani nestemäisten mattahuulipunien oston kanssa, sillä mikä tahansa tuntuu kuivattavan omia huuliani vielä lisää. Niinpä päätin kokeilla Jouerin Lip Crémejä, kun niitä taas vaihteeksi Youtubessa – Tati taas varmaankin – kehuttiin. Ensimmäisenä ostin Lycheen, joka on ihan normaalikokoelmasta.

Lychee on juuri se pinnalla jo pitkään ollut hieman likaisen roosainen sävy. Minultakin löytyy jo vaikka minkälaisia huulipunia tässä sävyssä, mutta tämä on vain helppo sävy sekä arkeen että juhlaan. Sopii niin monen meikin kanssa.

Jouerin Lip Crèmet ovat koostumukseltaan todella ohuen kermaisia, mutta pigmenttisiä. Ne tuoksuvat toffeelle! Tekisi mieli nuolaista huulia näiden laiton jälkeen, mutta en ehkä suosittele testaamaan. Nämä pysyvät huulilla niin kauan, kun en syö mitään rasvaista ruokaa. Näitä voi kerrostaa päivän mittaan, jos on tarvetta, mutta itse olen selvinnyt työpäivästä ilman lisäämistä – kunhan lounas ei ole ollut liian rasvainen. Iltapäivästä omat huuleni alkavat haluamaan huulirasvaa, mutta näin kerran tunnissa lisäävälle se on jo tosi hyvin kestetty.

Papaye on sitten hieman asia erikseen. Metallinen puna näyttää helposti huulen kuivuuden sekä kaikki rypyt. Papaye myös kuivatti huuliani selvästi nopeammin. Tässä on kuitenkin samanlainen koostumus muuten kuin mattapunissakin, mutta tämä on selvästi kuivempi koostumukseltaan. Tämä ei myöskään kestä ihan yhtä hyvin huulilla, itse olen käyttänyt neljä tuntia putkeen ilman ongelmia, mutta siinä vaiheessa huulet ovat jo aika rutikuivat.

Papaye on sävyltään lämmin metallinen persikka, jossa on hieman vaaleanpunaista seassa. Kuvissa alla ei ole rajauskynää, mutta varsinkin Papayen kanssa suosittelen jotain alle, sillä metallinen sävy saa värin helposti näyttämään laikukkaalta ja epätasaiselta reunoista, vaikkei se olisikaan.

Jouerin koostumus on ehdottomasti helpoin kaikista kokeilemistani nestemäisistä mattahuulipunista. Halvoista punista ei ole kyse, sillä jokainen maksaa 15 puntaa ja näitä saa tilattua esim. CultBeautysta. Luultavasti tulen ostamaan näitä lisää, vaikka talvea kohden mentäessä normaalit huulipunat houkuttelevat enemmän kuin nestemäiset.

Jouerilla on myös lip toppereita eli huulipunan päälle laitettavia kimaltavia tuotteita. Ne näyttävät kivoilta ja toisivat mattaan huulipunaan jotain lisää. Saa nähdä, lähdenkö tilaamaan sellaista vielä.

Oletteko kokeilleet Jouerin nestemäisiä huulipunia tai onko brändi muuten tuttu?

8 thoughts on “Jouer Lip Crème – Lychee ja Papaye

 1. Ei ole tuttu. Tässä juuri viikonloppuna laitoin huuliini nestemäistä mattapunaa, ja oli kyllä vihon viimeinen kerta. En kerro merkkiä. Kuivatti huulet salamannopeasti niin, että meinasi ihan paniikki iskeä. Meistä ei tullut bfff vai miten se menee;)

  Like

 2. Voi hitsi, miten kauniin hohtava tuo Papaye on <3 <3.
  Tuollaisia metallinhohtoisia punia ja kiiltoja haluaisin kaikista mieluiten käyttää! Jos on vinkkejä merkeistä, joilla on tuollaisia niin ottaisin vinkit ilomielin vastaan :)

  Like

  1. Todellakin siis Jouerilla on muitakin, samoin Milanilla. Näitä on tainnut tulla aika paljon nyt viime aikoina, mutta itselläni kokemusta vain noista kahdesta :)

   Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s