Kauneus | lifestyle

Ihana Makeup Geekin Fantasy <3

Ihana Makeup Geekin Fantasy <3

Tässä taas yksi meikki Makeup Geekin foiled-luomivärillä sävyssä Fantasy. Tein melkein samanlaisen jo alkuvuodesta, mutta koska luomiväri vain on niin ihana, niin tässä uudestaan.

Itse olen ollut keskiviikkoillasta taas kipeänä – kun vain tietäisin, että mikä mua vaivaa. Mullahan on ollut yli pari vuotta jo kurkku on-off-kipeä. Nielurisat olivat tulehtuneet ja ne leikattiin, mutta eipä se auttanut pitkäksi aikaa kurkkukipuun ja lämpöilyyn. Maanantaina taas valittamaan työterveyteen. Vähän itse epäilen, että jotain on vialla nenän tai poskionteloiden alueella, sillä kurkkukipukin rajoittuu kurkun yläosaan. Mutta katsotaan.

Rentouttavaa sunnuntaita!10 thoughts on “Ihana Makeup Geekin Fantasy <3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: