5 x En ymmärrä

1. En ole koskaan ymmärtänyt naisia tai naisista piirrettyjä sarjakuvia tai näyteltyjä sketsejä, joissa nainen ottaa heti kotiin päästyään rintaliivit pois. Isot rinnat omaavana olen erittäin kiitollinen niiden antamasta tuesta. Ilman rintaliivejä tuntuu, kuin rintani roikkuisivat polvissa. Mä pidän riintaliivit päällä nukkumaanmenoon asti, kiitos!

2. En ymmärrä, miksi pitää löntystää bussiin, jos se ei jääkään ihan juuri siihen kohtaan missä odotit. Ihan kuin se olisi bussikuskin vika että joko a) vilkutit liika myöhään tai b) odotit pysäkin väärässä päässä.

3. En ymmärrä sanan bae käyttöä. Pitääkö kaikista tehdä lyhenteitä? Musta on silti kiva, että bae on tanskaksi kakka. Se mulle tulee mieleen, kun joku laittaa ylisöpön kuvan itsestään ja baesta. Kakka.

4. Mä en myöskään ymmärrä, miksi philosophyn Made Simple tuoksuu ihan miesten suihkugeeliltä tai voimakkaalta parfyymiltä. Ei mun tee mieli pestä sillä naamaani! Eikä se oikeasti ole mitenkään ihmeellinen. Miksi ihmiset tykkää tästä?

5. Nyt en vaan ymmärrä, että miten mun nielurisat voivat sattua, vaikka niitä ei ole enää olemassakaan! Ja jos nyt tulen kipeäksi, niin ei hyvä seuraa!

Näitä en nyt vain tällä hetkellä ymmärrä. En kyllä ymmärrä aikaa monta muutakaan asiaa, mutta aloitetaan nyt näistä.

Mitä te ette ymmärrä?

14 thoughts on “5 x En ymmärrä

 1. Moniakin asioita, pitäisi tehdä varmaan eri lista. Mulla on melko isot rinnat, mutta jessus mä haluan kyllä liivit pois, heti kun pääsen kotiin. :D En käytä koskaan kotona liivejä. Katsotaan saanko keräillä mammana hinkkejäni lattialta. Unelmoin, että olisi niin pienet rinnat, että ei tarvisi käyttää liivejä koskaan. :D

  Like

 2. Itsekään en kyllä ota koskaan liivejä kotiin tullessa pois ja mulla ei edes ole sen kokoiset tissit, että välttämättä niille edes mitään tukea tarvitsisin, mutta on jotenkin alaston olo ilman ja tykkään kun peilistä kotonakin näkyy edes jonkun kokoiset rinnat eikä mikään täysi lauta ilman liivejä :D Ehkä nämä liivien pois repijät käyttää itselleen väärän kokoisia tai mallisia liivejä ja ne siksi ahdistaa, koska ei itsellä ainakaan ekojen liiveihin totuttelukertojen jälkeen ne ole tuntuneet päällä miltään ellei koko tai malli ole väärä.

  Like

 3. Mä oon muuten just se nainen, joka ottaa kaikki korut pois ja vaihtaa melkeinpä kaikki vaatteet kotiin tullessa. Farkut ja paitapusero vaihtuu leggareihin ja bändipaitaan, korut lentää kippoon ja rintaliivit kuuseen. Kotona oon yleensä joko kokonaan ilman liivejä tai bralet-topissa. Se vaan kuuluu asiaan, että kotonan ollaan kotivaatteissa :) Jos mulla olis isot rinnat niin varmaan pitäisi kotona urheiluliivejä.

  Like

 4. Mä en ymmärrä, miksi sinne junaan/metroon on rynnättävä sisään ennen kuin kyydistä poisjäävät ovat poistuneet enkä sitä, että sen oven eteen pitää tehdä ihmismuuri :D Mutta nyt paljastan sivistymättömyyteni, mikä on bae lyhennys? :D Nyt ei aukee :D

  Like

 5. Mäkään en ymmärrä tota rintsikkajuttua, enkä ole edes mitenkään valtavan yläpainoinen. Mutta oonkin sitä mieltä että jos rintsikat häiritsee, niin ne on todennäköisesti väärän kokoiset! :D

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s