Kauneus | lifestyle

Too Facediä ja Benefitiä Suomeen

Too Facediä ja Benefitiä Suomeen

Monesta blogista tai keskustelusta saa aina kuulla, että Too Facediä tai Benefitiä ei saa Suomeen muuta kuin ehkä todella vaikean kautta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Too Facediä ja Benefitiä saa todella helposti tilattua Puolan Sephorasta. Postikulut ovat noin 20 euron luokkaa, joten puolta halvemmat kuin Ranskan Sephorasta. Tällä 20 eurolla DPD tuo myös paketin noin viikossa (välillä allekin) suoraan kotiovelle – minulle on tuotu paketti aina iltaisin, kun olen ollut kotona.

Tietysti Puolan Sephoran valikoimaan tulee joko todella myöhään tai ei ollenkaan erilaiset yhteistyö- tai erikoistuotteet. Mutta jos halajaa jotain brandien normaalista valikoimasta, niin kannattaa ottaa suunnaksi sephora.pl. Ja aika nopeasti oppii muutamia puolalaisia sanoja kosmetiikkaan liittyen, kun vähän aikaa sivuilla selailee.

Omat viime viikkona saapuvat ostokseni näyttivät tältä:

Tarpeeseen tulevat kaikki – kulmakynät ovat lopussa tai huonon värisiä, UD Naked Skin peitevoide on lopussa ja Fyrinnaen Pixie Epoxy niin vanha, että se on heitettävä pois.

Mitä suosituksia teillä on Too Facediltä ja Benefitiltä?0 thoughts on “Too Facediä ja Benefitiä Suomeen”

 • Benefitin That Gal -primer/korostusvoide luo tosi raikkaan hehkun kasvoille, muttei hohda liikaa. Harmi, että on niin viileänsävyinen, toivoisin persikkaista vastaavaa tuotetta kovasti.
  Mulla on myös Brow Zings lähes jokapäiväisessä käytössä.
  Ja tietty poskipunat. Coralista on mun suosikkiposkipunani. Benefitiltä on hauskaa ostaa niitä minituotteista koostuvia settejä 🙂 Täytyy lokakuussa kun toivottavasti pääsen Sephoraan, hankkia joku poskipunasetti.

  Too Facedilta omistaisin mielelläni enemmänkin luomivärejä, nyt mulla on vain Natural at Night- paletti. Shadow Insurance on ehkä UDPP parempi, koska koen sen vähemmän kuivattavaksi. Ja Melted- huulipuna on erittäin jees kestoltaan.

  • Shadow Insurance mulla onkin ollut, oli ihan ok muttei mikään ihmeellinen. Mä olen miettinyt poskipunan hankkimista, mutten ole vielä päässyt päätökseen, että mikä niistä.

 • Mä olen jo pariin kertaa käyttänyt tota Puolan Sephoraa, kiitos sun vinkin! 🙂 Benefiltä mun ehdoton lemppari on High Beam ja Too Facedin Shadow Insuranse on Narsin primerin jälkeen mun lemppari, joten tykkään sitä pitää varastossa. Marc Jacobsin meikkejä olen tuolta Sephorasta katsonut, mutta en ole vielä osannut päättää mitä haluaisin. Tosin just nyt on tulossa ihana luomiväripaletti, missä on myös poskipunia, highlighter ja varjostusväri, joten jos se tulee tonne, niin voisin siihen sortua. 😀

  • Mä en päässyt kiinni High Beamiin. Mulla on Narsin primeri enkä mä taas koe sitä miksikään ihmeelliseksi, ehkä mulla on vaan oudot luomet 😀 Marc Jacobs on <3 Tietysti ihan järkyttävän kallis.

 • Täytyypä käydä tutustumassa, postikulut on kyllä aika suolaiset meikäläisen tuloihin kun vertaa, mutta jos tilais kaverin kanssa.

  PS. Kiitos kimaltavasta paketista, posti toimitti pakettikortin tänään. Missä lie ihanuus seikkaillut!

 • Too Faced on ihana merkki! Mä pääsen käymään Tukholman Sephorassa ensi kuussa ja Too Facedia tulee varmasti ostettua kiitettävästi 😀 Kiva, että Puolan ja Ranskan Sephorat toimittavat Suomeen, jos vaan osaa kieltä sen verran että tilaus onnistuu. Olisi silti jo korkea aika saada se Sephora tänne Suomeenkin 🙂

  • Puolan ne pari tarvittavaa sanaa oppi aika nopeasti – ja google translate toimii 😀 Olisi todellakin kiva saada Sephora tännekin asti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: