Syksyinen piha

Meillä on ollut tähän kämppään muutosta asti ollut tarkoituksena hankkia ylikasvaneelle takapihalle siirtonurmi. Eihän siinä mennyt kuin yli pari vuotta, että sellainen lopulta hankitiin, nimittäin keskiviikkona reippaana tyttönä soitin K-Rautaan ja perjantaiaamuna auto kurvasi pihaan siirtonurmi mukanaan.

Meidän takapihan tuleva nurmialue oli 48 neliötä ja nurmen (51 neliötä) sekä kuljetuksen yhteishinnaksi tuli noin 350 euroa. Ei paha ollenkaan!

Voin taata, että tuolla pihalla kasvoi varmaan kaikkea, joten toivottavasti nurmi tykkää kanssa ja juurtuu kunnolla. Mies väänsi tuota nurmea paikoilleen noin neljä tuntia yksinään – sitä ennen vielä perjantaina tasoitti maata. Täytyy nostaa hattua.

Hyvä, että joku jaksaa puuhata tuolla takapihalla, mä olen vihertumpelo. Mä olen tappanut kaktuksetkin. Vähän ihmeissäni, etten ole saanut noita tomaatintaimia tapettua – eivät ne kyllä vieläkään ole täysin kypsyneet, mutta eivät ole ainakaan kuolleet. Toisaalta, vähän veikkaan ettei mun panos niiden hengissä pysymiseen ole ollut ihan hirveän iso.

Bongaako joku oravan jostain kuvasta? Meidän tammi on vetänyt oravia puoleensa, mutta niitä on vähän vaikea saada kuvattua nopeiden liikkeiden takia.

Mites teidän viherpeukalot? Jaksatteko touhuta puutarhassa vai jätättekö sen mieluummin toisten tehtäväksi?

4 thoughts on “Syksyinen piha

  1. Jätän suosiolla kaikki puutarha- ja pihatyöt ukkelille, jolle kaikki ulkona puuhastelu on triljoona kertaa mieluisampaa kuin minulle. Itse asiassa inhoan koko hommaa eli en käytännössä tee meidän “plantaasilla” yhtikäs mitään. Ukkeli on ihan elementissään, kun saa leikata pensasaitoja, hoitaa istutuksia ja nurmikkoa, kykkiä mansikkamaalla ja marjapuskissa, nikkaroida, nakuttaa ja naputtaa milloin mitäkin. Hoidan sitten kaikki muut kotityöt. Meillä ukkeli on ulkotyöntekijä ja akkeli sisätyöntekijä.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s