Verso Super Eye Serum

Kaipasin tuossa keväällä uutta silmänympärysvoidetta ja Jonna kehui Verson Super Eye Serumia sen verran, että tilaukseen lähti.

Verso on ruotsalainen ihonhoitomerkki, joka perustuu Retinol 8 -yhdistelmään. Tämä yhdistelmä lupaa olla 8 kertaa yhtä tehokas kuin sama määrä normaalia retinolia. Tuotteet on pakattu niin, ettei auringonvalo tai happi pääse vaikuttamaan tuotteen laatuun.

Verson Super Eye Serum on muiden tuotteiden tavoin pakattu pelkistettyyn pumppupulloon, jossa on mustalla tekstillä tuotteen nimi. Pakkaustyyli on erittäin minua, ihanan moderni ja yksinkertainen.

Itse silmänympärysseerumi on aika ohutta voidemaista, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi. Muutaman kuukauden käytön jälkeen olen huomannut, että silmänympärysiho on sileämpi ja poskipään miliumit ovat vähentyneet tai osittain kadonneet kokonaan (luultavasti tämän ja Sunday Rileyn Lunan yhteiskäytön vaikutuksena, molemmissa retinolia).

Oma silmänympärysihoni ei ole kuiva, joten tämä toimii itselläni. Haluaisin kuulla, jos joku kuivaluominen on tätä käyttänyt, sillä tuote tuntuu aika kevyeltä.

Luultavasti seuraavaksi lähtee kokeiluun Sunday Rileyn silmänympärysvoide, mutta aika varmasti palaan tähän vielä jossain vaiheessa, sillä sen verran vakuuttava tuote on kyseessä.

CultBeautyssa Verson Super Eye Serumin hinta on 65 puntaa ja skin.fi-verkkokaupassa hintaa tuotteella on 79 euroa. Kannattaa muistaa, että kyseessä on kuitenkin aika suuri purkki silmänympärystuotteeksi, sillä pakkaus on kooltaan 30 ml.

Mikä on teidän lempisilmänympärysvoide?

6 thoughts on “Verso Super Eye Serum

  1. Juurikin tämä, Bakelin Cool Eyes ja Naturativin Eye Serum. Itselläni ei ole ihan rutikuiva sy-iho, mutta kuivuuteen taipuva ja tää kyllä riittää mulle, Bakel ei ihan riitä, sen kanssa käytän öisin sitten jotain paksumpaa voidetta. Ehkä tää auttaa itsellä niin hyvin siksi, että retinoli kuorii sitä mahdollisesti muodostuvaa kuivaa ihoa pois, niin sy-alue pysyy koko ajan hyvänä.

    Like

  2. Mulla on ollut tämä tauolla, kun en ole A-vitamiini tuotteita voinut pariin kk käyttämään, mutta odotan sormet syyhyten että pääsen takaisin purkkini kimppuun. Vähän suolainenhan tuo hinta on, mutta perustelin sen itselleni että saa vähintään tuplana mitä yleensä s.y.-voiteissa. 30ml! Ja kerralla Versoa tarvitsee niin vähän.

    xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s