Voiko mikään olla näin söpö? – CultBeauty-haalinta

Joo joo, kaksi ostospostausta peräkkäin. Ai nou, mutta pakko oli päästä kirjoittamaan eilen postilaatikkoon tiputetusta CultBeautyn tilauksesta. Ja miksi? Ihan vain, koska neljän tuotteen joukossa on ehkä maailman söpöin poskipuna. Ja tietysti sekin tulee Koreasta.

Eli siis 3 Concept Eyesilta (3CE) tuli tilattua ihana Barbapapa-poskipuna cushion-muodossa persikkaisessa sävyssä. Olisin halunnut tästä kokoelmasta cushion-meikkivoiteen, mutta vaalein sävy oli loppu. Samaiselta korealaisen muotibloggaajan luomalta bändiltä mukaan lähti Geeky-niminen huulipuna, koska, reasons.

Stilalta halusin kokeilla jotain uutta, niinpä testiin lähti vedenkestävä musta nestemäinen rajauskynä. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä todella kehuttu Fairydrops-ripsiväri vedenkestävänä. Tämän harjasosa on ihan täysin omaa luokkaansa – pakko oli ostaa.

Ja ei, nämä ostokset eivät edelleenkään lopu tähän – vähäksi aikaa ehkä jotain muuta – mutta eilen tilasin myös Puolan Sephorasta nätisti satasella tuotteita, koska 20% ale. Alen ansiosta sain ikään kuin postarit ilmaiseksi. Mutta siitä myöhemmin.

Mikä CultBeautyn tilauksen tuotteista kiinnostaa eniten?

8 thoughts on “Voiko mikään olla näin söpö? – CultBeauty-haalinta

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s