Kutsu kauneuteen -ostokset

Kävin kolmena päivänä Sokoksen Kutsu kauneuteen tapahtumassa, mutta en saanut kuin kaksi leimaa eli ilmainen We Care Iconin tuote jäi saamatta.

Maanantaina mukaan lähti Helsingin Sokokselta Urban Decay All Nighter -meikkivoide sävyssä 1.0. Moni onkin sanonut, että tämä tummuu iholla eli kannattaa ottaa ainakin yksi aste normaalia vaaleampi. Vähän veikkaan, että 1.0 voi olla liian tumma mulle talvella. Testit kuitenkin vielä kesken, joten palaan tähän myöhemmin. Kissishän tähän rakastui, itse en ole noin suuria tunteita tämän kanssa kokenut – suuntaan tai toiseen.

Tiistaina kävin Sellon Emotionissa ja mukaan tarttui Glamglow’n Gravitymud, jota olen kuolannut jo pitkään. Lopultakin se saapui myös Suomeen ja 20% alennuksella hintaa jäi 40 euroa. Tämän lisäksi mukaan lähti Sally Hansenin Special Care -kynsienhoitotuote. Gravitymud on aika mielenkiintoinen, tästä kanssa pian lisää. Sally Hansenin testi on kesken, tästäkin raportoidaan.

Sunnuntaina kävin hakemassa kahden loppuvan 10 V Plus:n tuotteen tilalle Lumenen Hyaluronihappotiivisteen (huono kosmebloggaaja, kun en ole tätä vieläkään kokeillut) ja Novexpertin C-vitamiiniboosterin. Nämä lähtevät pian testiin ja niistä lisää, kunhan pystyn jotain kertomaan.

Lähtikö teidän mukaan mitään Kutsu kauneuteen -tapahtumasta?

8 thoughts on “Kutsu kauneuteen -ostokset

  1. Mäkin katselin tuota Novexpertin C-vitamiiniboosteria, mutta jätin kuitenkin hyllyyn, kun en nyt voisi alkaa kuitenkaan käyttämään, kun täytyy testata vanhentuvat seerumit alta pois. Mutta jossain vaiheessa kyllä kokeilen. V10Plus C-vitamiiniseerumi on yksi mun kaikkien aikojen suosikeista :)

    Like

  2. Ostin Lancômen Miracle Cushioniin täyttöpakkauksen, sekä poimin tarjouksesta Sensain Milky Soapin. Joten aika hillittyä, mutta kertyihän noistakin jo melkein 70€, vaikka oli alet mukana. :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s