Kierrättämällä uutta – Lush ja MAC

Kuten moni on varmaankin lukenut joko suoraan Lushilta tai kanssabloggaajien blogeista, että Lushilla on kampanja, jossa kolmen tyhjän shampoo- tai hoitoainepullon palauttaja saa shampoopalan. Itse kävin hakemassa omani maanantaina ja silloin enää ainoa pelkkä shampoopala oli Seanik. Hoitoainepalojakin löytyy, joten jos kiinnostaa, niin kannattaa kiikuttaa kolme minkä tahansa merkin tyhjää shampoo- tai hoitoainepulloa Lushille.

Vaikka keväämmällä pelkäsimme menettävämme MACin Back2MACin, niin tämä kierrätyssysteemi on palautteen takia palautettu. Näin ollen kuudella tyhjällä MACin tuotteella saa huulipunan. Itse palautin 4 tyhjää tuotetta ja kaksi vanhaa huulikiiltoa, joita en enää voi käyttää. Ja koska halusin alkavan syksyn takia vähän tummemman punan, niin mukaan lähti Sin. Ostin myös Siniin sopivan huultenrajauskynänkin nimeltään Dark Out.

Onko teidän tullut kierrätettyä tyhjiä kosmetiikkapurkkeja viime aikoina?

4 thoughts on “Kierrättämällä uutta – Lush ja MAC

  1. Voi kun tuo Lush olisi lähempänä niin kiikuttaisin sinne muutaman tyhjän shampoopullon saadakseni tuon lempishampoopalani! Seanik on parasta mitä hiukseni tietävät.😁
    Onpa upea syyspuna!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s