Kosmetiikan himotuslista

Koska peukaloita pyöritellen odotan edelleen lappusta toimitettavaksi Kelaan, niin unelmointi on nyt ainoa mitä voin hankintoiden suhteen tehdä. Ehkä joku toteutuu, kun lopultakin saan palkankorvikkeen.

Kuvat brändien omilta sivuilta.

YSLin Encre de Peau on ihana meikkivoide ja nyt siitä on tullut cushion-versio. Tätä on pakko kokeilla! | Guerlainin L’Or on ollut jo pidempään ostoslistalla (kiitos Tatin), joten pakko sekin on kohta hankkia | Urban Decayn uutuus on All Nighter -meikkivoide, jossa on kuulemma todella hyvä peittävyys ja kestää kuin synti | Farsálin Rose Gold Elixiria on kehuttu sen verran seuraamissani YT-kanavissa, että kunhan tulisi takaisin valikoimaan, niin tämä lähtisi testiin | The BrowGalin kulmakarvasakset ovat vain nyt niin gootahtavat, että näillä olisi kiva leikellä ylipitkiä kulmakarvoja | Hourglassin Vanish Seamless Finish Foundation Stick kuulostaa ja näyttää upealta | 3 Concept Eyesilla on Barbapapa-kokoelma. Siis BARBAPAPA-kokoelma! Joo, kiitos!

Kuvat Sunday Rileyn sivuilta.

Pelkästään Sunday Riley uhkaa viedä mut konkurssiin, sillä listalla on tällä hetkellä peräti kolme heidän tuotettaan – kahta en ole vielä löytänyt brittiläisistä nettikaupoista, jotka muuten brändiä myyvätkin. Pakko saada Martian ja U.F.O. pelkästään jo nimien takia. The Truth is Out There!

Mitä on teidän himotuslistalla juuri nyt?

5 thoughts on “Kosmetiikan himotuslista

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s