Peter Thomas Roth Mini Mask Magic Kit

Päätin jo ennen blogin siirtoa, että ostan Tukholmasta jotain pientä arvottavaa teille ja nyt se arvonta olisi sitten täällä. Ostin sekä itselleni, että arvottavaksi yhden pakkauksen Peter Thomas Rothin Mini Mask Magic Kitiä (3 x 15ml), joka sisältää kolme pientä kokeiluversiota seuraavista naamioista: Cucumber gel mask, Rose Stem Cell Bio-Repair gel mask ja Pumpkin Enzyme mask.

En halunnut arpoa näitä, ennen kuin olisin itse päässyt kokeilemaan kaikkia kolmea, joten kannattaa lukea arvostelu, jos haluaa osallistua.

Ensimmäisenä kokeiluun lähti Rose Stem Cell Bio-Repair -naamio, joka on anti-age-naamio ja lupaa nopeuttaa solujen uusiutumista. Geeli on hyvin hyytelömäistä sekä vaaleanpunaista. Iholla tämä tuntuu viilentävältä ja hieman tahmealta – kuten yleensäkin tällaiset naamiot. Käytin tätä kahdella eri tavalla – annoin olla 10 minuuttia, jonka jälkeen iho oli kivan kimmoisa ja virkistynyt, sekä käytin yönylinaamiona. Aamulla iho tuntui kosteutetulta, hieman tasaisemman väriseltä sekä kirkkaammalta. Pieni kerros naamiota imeytyi ihoon sen verran hyvin, ettei tämän kanssa ollut tahmea nukkua – levitin naamion noin puolta tuntia ennen nukkumaanmenoa. Naamiossa on lievä ruusuntuoksu, mutta vaikka en olekaan ruusuntuoksun ystävä, ei se ollut häiritsevä.

Kahta muuta naamiota käytin peräkkäin, sillä Pumpkin Enzyme -naamio kuorii ihoa kurpitsan entsyymien, AHAn sekä pienien mikrodermaasiokristallien avulla. Tämä naamio levitetään naamalle sormenpäillä hieroen. Tässä vaiheessa varoitan, että nuo kristallit ovat todella pieniä ja todella karheita, eli ihan herkkäihoisten kannattaa olla varovaisia. Pyörittelyn jälkeen naamion annetaan olla iholla 3-7 minuuttia – itse annoin olla yli kymmenen minuuttia, hups – ja huuhdellaan pois. Että voi tulla sileä iho! Ja mikä parasta? Tämä tuoksuu ihan piparkakkutaikinalle! Tekikö mieli syödä? Ihan vähän vaan. Pakko saada täysikokoinen purkki.

Tämän jälkeen rauhoittava kurkkunaamio tuntui todella ihanalta. Kurkkunaamio on tarkoitettu rauhoittamaan sekä laskemaan turvotusta. Tätä voi hyvin käyttää myös silmien alle, jos edellisenä iltana tuli itkettyä tai syötyä liikaa suolaa. Itse en ole vielä päässyt testaamaan, että kuinka hyvin tämä laskee turvotusta. Kuitenkin kurpitsanaamion jälkeen tämä rauhoitti, viilensi ja kosteutti ihoa.

Kitiä ei saa Suomesta, mutta eleven.fi:ltä saa tilattua kaikkia naamioita erikseen. Rose Stem Cell Bio-Repair -naamion hinta on 43,20€/150ml, Cucumber-geelinaamio on tällä hetkellä alennuksessa hintaan 39,60€/150g ja Pumpkin Enzyme -naamio on näistä kaikista kallein hintaan 66€/150ml.

Mutta jos haluatte kokeilla onnea tämän Peter Thomas Roth Mini Mask Magic Kitin (3 x 15ml) saamiseksi, ennen täysikokoisen ostamista, niin tässä arvonnan säännöt (ARVONTA PÄÄTTYNYT):

 1. Jätä alle kommentti ja ihan vapaasti voit kertoa ruusuja, risuja tai kehitysehdotuksia sekä tietysti postausaiheita, mitä haluaisit lukea. (= 1 arpa)
 2. Lisäarpoja saat, jos seuraat minua/blogia Instagramissa (+1 arpa) tai Facebookin kautta (+1 arpa). Kerrothan kommentissa, mitä kautta seuraat, jotta osaan lisätä pisteet oikein. Yhteensä max. 3 arpaa.
 3. Jätäthän alle myös s-postisi (sille tarkoitettuun kenttään tai kommenttikenttään), jotta saan ilmoitettua voittajalle.
 4. Arvonta sulkeutuu su 4.9. 23:59. Ilmoitan voittajalla sähköpostitse maanantain 5.9. aikana ja odotan vastausta tiistai-iltaan mennessä. Jos en saa vastausta, arvon uuden voittajan keskiviikkona.

Onnea kaikille arvontaan!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

42 thoughts on “Peter Thomas Roth Mini Mask Magic Kit

 1. Uutuustuotepostaukset ovat mielenkiintoisia! Esittelyistäsi saa hyvän kuvan tuotteesta ja sen luettua ehkä uskaltaa ostaa verkkokaupasta sen ihanalta vaikuttavan tuotteen omaan käyttöön :D

  Like

 2. Yhdellä arvalla mukana. Olen ollut satunnainen vierailija Purkkimafian kautta ja juuri nyt teen teistä vakiseurattavista kirjanmerkkiluetteloa :) Taisin lukea sinun blogistasi Jolie Boxista, jäin tarkkailemaan seuraavia bokseja ja tilasin sitten lopulta itsekin – nimim. ensimmäistä boksia odotellessa. Spostiin tulikin jo viesti kulmakynästä, joka näytti mieluisalta. Blogissa “iloinen sekoitus kaikkea mahdollista” kiinnostaa minua enemmän kuin pelkkä kosmetiikka. Uutuudet toki viehättävät, mutta tällainen hitaasti lämpenevä panee harvemmin toimeksi ja hankkii niitä. (Poikkeuksena esimerkiksi Jolie Box, jossa meni vain muutama kuukausi…) Kaikenlaiset vinkit kiinnostavat aina!

  Like

 3. Täytyihän sitä liittyä mukaan arvontaan, kun kerran Sephorassa tuota naamiolaatikkoa jo kerran käpistelin. :) Olen yhdellä arvalla mukana, satunnainen vierailija Purkkimafian kautta ja huomasin sinun kommentoineen myös omaan arvontaani. x Tykkään kovasti uudesta ulkoasusta!

  xx Laura from Laurantaina Beauty Blog

  Like

 4. Mukana yhdellä arvalla. Tuotearvostelut ovat sellaisia, jotka kiinnostavat ja houkuttavat mahdollisesti kokeilemaan itse tuotteita.

  Like

 5. Kosmetiikkapostauksia toivon jatkossakin, vaikkei tietenkään satunnaisista lifestyle-postauksista haittaakaan ole ;) yhdellä arvalla mennään

  Like

 6. Tosi kaunis ja selkeä blogin pohja! :) Löysin blogiisi Purkkiksen kautta. Tykkään tuotearvosteluista ja niitä toivon jatkossakin. Seuraan myös instan kautta, 2 arpaa.

  Like

 7. Pidän sinun kuukauden suosikit postauksista! Osaat meikata tosi hyvin! Seuraan sinua instassa joten olen kahdella arvalla mukana.

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s