Kauneus | lifestyle

Trollit ovat tulleet!

Trollit ovat tulleet!

MACin Trolls-kokoelma oli taas yksi sellainen, josta oli pakko ainakin yksi tuote kotiuttaa. Ihan vahingossa törmäsin viime perjantaina illalla kahdeksan aikaa näihin Stockalla, kun kävimme pikaisesti ostamassa muita tavaroita. Trollseilla ei ollut edes omaa standia, vaan nököttivät laarissa pöydällä.

Valitettavasti Sushi Kiss -punaa ei tullut Suomeen – löytyy kyllä ihan normikokoelmasta – joten swatchailujen jälkeen päätin kotiuttaa Play It Proper Beauty Powderin.

Play it Proper on erittäin vaalean vaaleanpunainen korostuspuuteri, jossa on kaunis kuulto sekä hieman lämmin/nude taitto. Glow Ridassa oli glitterpartikkeleita, jonka takia valitsin mieluummin tämän pehmeämmän kuultotuotteen.

Pakkaus on ehkä hieman halvan näköinen, mutta siinä on Trolli, joten <3

Tuliko teidän hankittua jotain Trolls-kokoelmasta?0 thoughts on “Trollit ovat tulleet!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: