Kuvia Tukholmasta

Kävimme Tukholmassa koko pienen perheemme voimin heinäkuun loppupuolella. Hieman ärsytti lähteä, kun tiedettiin, ettei lapsi ole täysin kunnossa, mutta hyvin hän jaksoi matkan. Matka oli tilattu, ennen kuin heinäkuun alun sairaalaepisodi tapahtui, joten emme edes kertoneet hänelle matkasta ennen kuin pari päivää ennen – vasta kun olimme varmoja lähdöstä.

Menimme siis Serenadella yli, olimme yhden yön Tukholmassa ja sitten Symphonylla takaisin. Mennessä meillä oli A-hytti ja takaisin tullessa Promenade. Nyt olisin ottanut A-hytin myös takaisinpäin, mutta ihan hyvin tuossakin hytissä yö meni – ilman telkkaria.

Mutta sitten niitä laiva- ja Tukholmakuvia. Osa on otettu kännykällä, joten laatu vaihtelee kuvien välillä.

Onneksi oli hyvät ilmat! Muuten olisi ollut tylsä reissu. Ja muuten, suosittelen kalaruokien ystäville meidän hotellin (Scandic Grand Central) lähellä ollutta Restaurang Räkania – oli maukkaat kalaruoat. Lapsen takia sinne mentiin, koska hän haluaa yleensä aina syödä kalaa, mutta me aikuiset tykättiin kanssa.

Huomatkaa, Paavo Pesusieni -mekko päätyi sittenkin lapsen päälle!

4 thoughts on “Kuvia Tukholmasta

    1. Joo niin kelpasi! Alkuun oli vähän että “miksi?” mutta sitten ei enää välittänyt :D Mä veikkaan, että vaikka oletkin aika pieni, niin et ehkä ihan mahdu tytön vaatteisiin :D

      Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s