Täällä sitä sitten ollaan

No niin, omillani olen. Kuten varmaan jo kaikki tiesitte, niin tämä blogin muuttaminen johtui siitä, että koko Purkkimafia lopetetaan.  Mutta miksi lähdin jo nyt? Siihen ja pariin muuhun kysymykseen löytyy vastaus tästä postauksesta.

Ensinnäkin huomattavin muutos on itse blogin nimi. Kuten jo viikko sitten tehdyssä postauksessa kerroin, niin blogin nimi muuttuu sen takia, että haluan hieman muuttaa blogin suuntaa. Ja toiseksi – OOBD oli aika vaikea nimi monelle muistaa/lausua ja koska olen käyttänyt nimimerkkinä postauksissa HennaV, niin se oli jotenkin luonnollinen valinta uudeksi blogin nimeksi. Mitään ihmeellisen radikaalia muutosta tulee, lisään vain muiden kuin kosmetiikkapostausten määrää, mutta koska rakastan meikkejä ja ihonhoitoa, niin niitäkin tulee löytymään ihan tarpeeksi tästä blogista. Näiden syiden takia olen jo kuukausia miettinyt lähtemistä Purkkimafiasta, mutta nyt olosuhteet määrittivät nämä muutokset. Itse siis olin ehkä vähiten pettynyt tai surullinen Purkkimafian loppumisesta, sillä olin henkisesti jo miettinyt muutenkin pesäeroa. Ainoa, mikä minut piti Purkkimafiassa oli se ihana yhteishenki, mikä meistä bloggaajista löytyi. Kaikki Purkkiksen tytöt ovat ihania ja jollain tavalla meidänkin yhteisö jatkaa, sillä sivuston ylhäällä on Purkkimafia-sivu, jossa on tiedot missä meitä voi seurata jatkossa – Instassa ja Facessa nyt ainakin.

Voitte myös huomata, että todella suuri osa postauksista on kadonnut. Tein tietoisen päätöksen, että piilotan kaikki ennen maaliskuuta 2015 tehdyt postaukset, koska minulla ei yksinkertaisesti riittänyt aika käydä niitä läpi ja korjata kuvia/linkkejä ennen avausta. Ajan kuluessa tulen päivittämään myös vanhoja postauksia ja niitä voi aina välillä tupsahdella takaisin. Toivon myös, että jos huomaatte jostain postauksesta puuttuvan kuvia tai linkit eivät toimi, niin ilmoittaisitte minulle vaikka jättämällä viestin siihen postaukseen, niin korjaan ne mahdollisimman nopeasti. Osa vanhoista postauksista on ihan vain kylmästi poistettu – syystä tai toisesta.

Blogin ulkoasu voi yhtäkkiä hieman muuttua, kun yritän vielä päättää bannerista ja sivupalkin widgeteistä. Luulen, että tämä sivuston teema voi jakaa mielipiteitä, mutta tällä hetkellä tämä oli minulle se mieluisin. Voi olla, että jossain vaiheessa kun rahkeet riittää, niin siirryn wordpress.orgiin, mutta tähän hätään halusin vain “nopeasti” blogin pystyyn. Lue alta, miksi.

Purkkimafiahan on vielä pystyssä pari viikkoa ja siellä jatkaa vielä osa bloggaajista ihan loppuun asti. Minä halusin lähteä jo nyt, koska huomenna minä ja Mini matkustamme sairaalaan ja tiistaina Minille tehdään aivoleikkaus. Halusin, että koko tämä muuttoruljanssi on tehty sitä ennen. Olen ajastanut muutamia postauksia alkavalle viikolle, mutta jos minä “katoan” yhtäkkiä eikä postauksia kuulu, niin tiedätte miksi olen hiljaa. Tulen siis viettämään melkein koko seuraavan viikon sairaalassa ja siitä sitten seuraavat noin kolme viikkoa olen hoitamassa Miniä kotona. Luultavasti pystyn postaamaan aika normaaliin tahtiin, mutta mitään en voi luvata vielä.

Toivottavasti joku nyt seurasi minua tänne!

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille – varsinkin jo koulunsa aloittaneille tai nyt tulevalla viikolla aloittaville.

One thought on “Täällä sitä sitten ollaan

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s