Muutoksen tuulia

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, näin sanotaan.

Niinpä myös minun aikani Purkkimafiassa on tullut loppuun. Siirryn 14.8. eli ensi viikon sunnuntaina bloggaamaan ihan oman osoitteeni alle. Sanotaanko näin, että muutoksia on tulossa vähän enemmänkin – blogin nimi sekä osittain blogin aiheetkin muuttuvat.

Kuten moni minua alusta asti seurannut tietää, niin blogini ei aloittanut kosmetiikkablogina. Ja niinpä olen kuukausia pyöritellyt mielessäni “paluuta vanhaan”. Näin ollen uusi blogini on edelleen aika kosmetiikkaan painollaan oleva, mutta mukaan tulee paljon enemmän lifestylea, sillä normaali elämäni ei pyöri kosmetiikan ympärillä – ainakaan suurinta osaa aikaa.

Uusi osoitteeni tulee olemaan hennav.fi – tällä hetkellä kaikki on vielä pimennossa, mutta sinne kaikki lätkähtää 14.8. tai jo edellisenä päivänä. Näin ollen blogini nimi tulee olemaan tulevaisuudessa siis HennaV.

Lisätietoja heti 14.8. uudessa osoitteessa – sekä ehkä enemmän selitystä miksi näin.

Toivottavasti siirrytte seuraamaan minua myös uuden osoitteen alla – uuden osoitteen voi jo laittaa muistiin, vaikkei se vielä toimikaan.

Tulee ikävä toisia purkkislaisia, mutta elämä on.

<3

9 thoughts on “Muutoksen tuulia

    1. Hei, kiva kun muistutit. Blogloviniin ei saa tietääkseni vaihdettua osoitetta. Uudella blogilla on jo siellä profiili (löytyy hennav.fi) ja minulla on mahdollisuus siirtää kaikki tämän blogin lukijat sen alle. Luultavasti teen näin sunnuntaina, mutta tuon uuden voi lisätä jo Bloglovinissa omalle lukulistalle :)

      Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s