Jalat kesäkuntoon

Mä olen TO-DEL-LA huono pitämään jalkani kunnossa. Fyssarikin kyseli, että astunko kanta edellä, kun kantapäässä on kunnon kovettumat. Jalkani ovat AINA (niin kauan kuin muistan) olleet kovat, lohkeilevat ja huonossa kunnossa. Aina keväällä yritän alkaa pitämään niistä huolta ja olen kyllä huomannut, että pelkästään päivittäisellä rasvauksella niistä saisi ihan ok -näköiset.

oobd_salvequick_exfoliating_socks_2

Tänä vuonna otin avuksi pari kovempaa apuria: Salvequickin kuorintasukat sekä Schollin Velvet Smooth (pinkkinä). Näiden lisäksi jalkarasvat, joissa ureaa tai muita kuorivia/syväkosteuttavia ainesosia.

Vaikka jalkapohjat on huonossa kunnossa, niin kyllä mun kynnet on lakattu ympäri vuoden. Ja muuten miksi mun varpaan kynnet on järkyttävän kovat, kun taas sormen kynnet kuin paperia? Väärin menee omasta mielestäni.

Salvequickin sukat oikeasti TOIMIVAT. Omat jalkani alkoivat kuoriutua noin 3 päivän jälkeen ja kuoriutuminen kesti vain noin 5 päivää, jonka jälkeen jalkapohjat olivat SILEÄT. For real! Paitsi osa kantapäästä, sen saa onneksi pois Velvet Smoothilla ja rasvauksella. Siis ihan oikeasti, nämä olivat paremmat kuin parit muut kokeilemani sukat, suosittelen!

Muistakaa pitää vähintään 3kk väli erilaisten kuorintasukkien välissä, tai muuten iho kärsii liikaa ja voi alkaa kesiä.

Onko teidän jalat tiptop vai pääseekö kantapää halkeilemaan?

Salvequickin sukat saatu PR-näytteenä

4 thoughts on “Jalat kesäkuntoon

  1. Kokeilin myös näitä sukkia ja hyvin pelittivät! Minulla on kuitenkin sama ongelma kuin sulla, eli rasvailu jää liian usein. Inhoan rasvatuilla jaloilla tassuttelua ja pelkoa, että lakanat sotkeutuu. Jotenkin myös rasvaiset jalat sukissa on epämiellyttävää. Vaikeaa. :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s