Full Face Using Only Highlighters Challenge

full-face-only-highlighters

full-face-only-highlighters

full-face-only-highlighters

Näin Juhannuksen jälkimainingeissa voi vähän kimaltaakin. Tämä koko naaman täyteen korostustuotteita tunkeminen oli erittäin rentouttavaa ja täytyy myöntää, että ei se niin pahalta näyttänyt livenäkään. Tietysti kuvissa korostustuotteet tasoittavat ihonsävyä vielä enemmän, koska hohtavat tuotteet pompauttavat valon takaisin iholta.

Yritin käyttää niin paljon korostustuotteita kuin pystyin – rajaus, kulmat huulet nyt ovat ihan normaaleja tuotteita, vaikka huulille laitoin mahdollisimman kiiltävän huulikiillon. Mun puolesta mun iho voisi aina näyttää tältä!

Pohjalla on IsaDoran Wake Me Up -meikkivoiteeseen sekoitettu Lumenen kirkastava pohjustaja. Koko naama puuteroitu Hourglassin Ambient Lighting Powderilla sävyssä Ethereal Light. Poskilla sekä Anastasian Glow Kitistä Mimosaa että Hard Candya. Vaaleampi korostus on Mschicin Skunkmiracle. Luomilla Kardashian Beautyn Incandescent Lightboxista kaikkia sävyjä.

Ripset ovat Eyluren Girls Aloud Party Lashes -sarjasta Sarah Hardingin (tosi paksu selkämys näissä, vaikea käyttää).

Mitä mieltä? Oliko liikaa vai lähtisittekö tämän naaman kanssa ulos?

8 thoughts on “Full Face Using Only Highlighters Challenge

  1. Ei kuultoa voi olla liikaa, jos sen tekee taitavasti just tuollaisilla laadukkailla hohtotuotteilla, EI glitterillä :D Niin ja mun pitää ehdottomasti tehdä tää kans, ihan mun juttu :)

    Like

  2. Katoin näitä highlighterhaastevideoita youtubesta muutama päivä sitten ja mietin, koska tää rantautuu suomalaisten blogeihin! Ja hei, eihän tää ole yhtään niin hullun näköinen meikki, kuin ne mitä videoilla näkyi :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s