Viimeistä viedään

Olettekin varmaan lukeneet jo esimerkiksi Sallan tai Heidin blogeista, että Suomessa Back2MAC on loppunut normaalissa muodossaan. KORJAUS 31.7.2016: Back2MAC on taas täällä!

Tästä eteenpäin pitää palauttaa kuusi tyhjää huulipunaa yhtä huulipunaa vastaan. Itse sain vielä viimeisen B2M-punan hankittua toukokuussa Helsingin pisteeltä, kun olin kuullut, että esim. Turusta ei enää saanut.

Itse aion edelleen kasata tyhjiä MAC-tuotteita ja toivottavasti ehkä ensi vuonna olen taas menossa paikkaan, jossa näitä voi vaihtaa. Ainakin joskus Itävallassa tai Saksassakaan ei tätä ollut, Ruotsissakaan ei. Ehkä Britteihin sitten tai tietääkö joku Tallinnan tilanteen? Tämähän oli Suomen osalta Stockmannin päätös, ei MACin tai Estee Lauderin.

oobd_mac_tropic_tonic_

oobd_mac_tropic_tonic_

Anyway, olin ensin ajatellut haluavani Vegas Volt -punan, mutta kappas – sitä ei ollut. Niinpä kävin myyjän kanssa muutamia läpi ja lopulta päädyin Tropic Toniciin, joka on kuin Vegas Voltin matta versio. Tropic Tonic (jostain syystä haluan lausua sanat toisinpäin) on kirkas koralli ja aivan bueno kesäsävy! Tykkään myös MACin Matte-punista, sillä ne ovat hieman kermaisempia kuin Retro mattet, eivätkä tee huulista sellaisia rusinan tuntuisia. Mattapuniksi todella mukavia siis.

oobd_mac_tropic_tonic_

oobd_mac_tropic_tonic_

Blogissa tämä puna on nähty Queen-keikan meikin yhteydessä, ne kuvat voi käydä katsastamassa omasta postauksestaan. Huomenna on myös tulossa ulos meikki, jossa käytetty samaa punaa – siinä kuitenkin alla rajauskynä, joka vähän muuttaa punan sävyä.

Onko teillä ollut mahdollisuus saada B2M-puna?

6 thoughts on “Viimeistä viedään

  1. Mua ärsyttää niin paljon. En ehdi millään saada kuutta. Jatkossa vaikuttaa kyllä ostosvalintoihin eikä MACin hyväksi mitenkään positiivisesti.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s