Pop, pop!

Päätin eilen kaivaa muutkin Cliniquen PR-tilaisuudesta saadut tuotteet esille, kun Cream Pop oli ihana lauantain meikissä. Niinpä Willow Pop pääsi eilen luomille. Aivan ihana sävy! Pitää vertailla, sillä tämä vaikuttaa musta todella paljon MACin Mink & Sablelta, joka multa löytyykin jo.

Meikkivoiteena käytin Cliniquen Chubby In The Nude -meikkivoidetta sävyssä 02, mutta jouduin lisäämään vähän vaaleampaa meikkivoidetta mukaan. 02 menee myöhemmin kesällä yksinäänkin.

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

Huulilla onkin sitten Clinique Lacquer Lip Color + Primer sävyssä Happy Pop, joka on oranssinen koralli. Omilla huulillani ehkä punaisempi kuin kuvaus antaa ymmärtää. Tässä on todella outo koostumus, pelkäsin ensin, että tämä alkaa valua huulirajojen ulkopuolelle, mutta tämä on tosi tahmeaa (hyvällä tavalla) eikä tämä liikkunut mihinkään. Vedin muffinssin ja kahvin, sen jälkeen väriä oli vielä hyvin huulilla, mutta kiilto oli hävinnyt. Tosi helppo huulituote!

Korostuspuuteri on Makiashilta, aurinkopuuteri Guerlainin Terracotta Joli Teint 00 ja poskipunana aivan ihana Milanin Luminoso.

Onko joku Cliniquen Pop-tuotteista lähtenyt teidän mukaan?

Cliniquen ja Makiashin tuotteet saatu blogin kautta /
postaus sisältää mainoslinkkejä

4 thoughts on “Pop, pop!

  1. Mähän hullaannuin niistä poskipunista about vuosi sitten, kun niitä ei saanut ostettua Suomesta, sain sitten pari hankittua mutkien kautta, mutta onneksi nyt voi vaan kävellä Sokokselle tai Stockalle. :)

    Like

  2. Upea meikki, ja hienoa nähdä sinulla punainen huulipuna, sopii tosi hyvin. Glamour!

    Sain täsmälleen samat tuotteet Cliniquelta, mutta jotenkin en usko että saan niillä aikaiseksi aivan näin hienoa meikkiä – mutta vika ei ole kyllä tuotteissa!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s