Korostuspuuterista intensiivisempi

Olen lupaillut jo pitkin kevättä, että saatte loppukeväästä postauksen – postauksia aiheesta korostustuotteet. No, vielä ei päästä tarkkoihin tuotteisiin (testailut kesken), mutta nyt ihan ensimmäisenä yksi tekniikka, millä saada korostuspuuterista BOW-WOW. Oikeasti.

Osa korostuspuutereista ovat hohdoltaan itensiivisempiä kuin toiset, mutta helpolla kikalla, saa niistä vähemmänkin hohtavista todella valoa heijastavia. Tähän ei tarvita muuta kuin sivellin ja meikinkiinnityssuihke. Tapoja on sitten kaksi.

Ensimmäinen tapa on se, että otat normaalisti siveltimellä puuteria purkista ja tämän jälkeen sumutat siveltimen meikinkiinnityssuihkeella ja sivelet seoksen poskelle.

Toinen tapa on se, että ensin sumutat puolet kasvoistasi meikinkiinnityssuihkeella. Odotat hetken, että kasvot ovat melkein kuivat ja sitten levität nopeasti puuterin poskipäille ja muille halutuille alueille. Ja sen jälkeen toistat tämän toiselle puolelle kasvoja.

Itse tykkään toisesta tavasta, sillä ensimmäisessä ongelmana voi olla se, että sivellin jää märemmäksi kuin toisessa tavassa, ja voi näin ollentehdä puuterimaiselle tuotteelle kovan pinnan, kun tuotetta ottaa lisää pannusta. Intensiivisyydessä en ole huomannut mitään eroa näiden kahden tavan kanssa.

Tässä on käytetty Freedom Makeupin korostuspuuteria sävyssä Brighten – normaalisti se ei ole näin valoa heijastava. Olen aika varma, että käytin sitä limessä rajausmeikissäni, joten voitte verrata siihen näitä kuvia.

oobd_freedom_makeup_highlighter_brighten_wet

oobd_freedom_makeup_highlighter_brighten_wet

Käytin tätä myös töissäkin ja ekaa kertaa joku sanoi, että onko sulla jotain korostustuotetta – käytän niitä melkein päivittäin. Eli kyllä, tämä tekniikka näkyy huomattavasti paremmin kuin kuivana. Eri asia on, että kuinka moni tykkää näin vahvasta korostuksesta.

Tuleeko korostuksia käytetty joka päivä?

9 thoughts on “Korostuspuuterista intensiivisempi

 1. Kylläpä korostukset aikalailla omaan jokapäiväiseen meikkiin kuuluu. Käytän mattaista meikkipohjaa, joten mielestäni kasvot ovat jotenkin luonnottomat ilman korostuksesta saatavaa hohtoa.

  Like

 2. Mä käytän, mutta melko maltilla, koska rasvainen iho. Mutta toisaalta, en kyllä tykkääkään semmosista korostuksista, josta ihan selkeästi näkee rajan missä korostustuote alkaa ja loppuu.

  Like

 3. Ite just katoin Nikkietutorialsin videon tästä ja kuulostaa kyl hyvältä tekniikalta! Täytyy kokeilla. :) Ihania kuvia, sun iho näyttää tosi kauniilta!

  – Charlotta Eve / charlottaeve.com

  Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s