TBT – Saltburn-by-the-sea

Palataanpas hetkeksi vielä Pohjois-Englantiin.

Saltburn Pier
Saltburn Cliff Lift
Saltburn Cliff Lift
Skelton Beck
Saltburn Beach & Pier
Eggs Benedict and tea at Rapps
Pasta at Alessi’s

Vietin siis muutaman päivän huhtikuun alussa Saltburnissä (oikeasti Saltburn-by-the-sea), joka on ollut viktoriaaninen rantakohde. Myös vanhimmat junaraiteet (sekä varmaankin juna) löytyvät alueelta. Myös Cliff Lift on vanha (reippaasti yli sata vuotta) – toimii edelleen, kuten kuvista näkyy. Oli muuten tosi outoa mennä sellaisen kanssa rinne ylös – rappuset ovat hyvää kuntoharjoittelua.

Ja kuten moni tietää, niin merihän oikeasti haisee – Suomessa tätä ei huomaa meidän pienen meren pienen suolapitoisuuden vuoksi.

Yksi aamupala nautittiin Rappsissa. Voitte kuvitella, että kaikki ruoat olivat muna/pekoni-settiä. Niinpä päätin ekaa kertaa (!) elämässäni syödä Eggs Benedict. Oli kyllä hyvää, vaikkakin liian makea omaan makuuni (johtui hollandaisekastikkeesta).

Yhtenä iltana kävimme Alessi’s-ravintolassa syömässä italialaista ruokaa. Oma pastani oli todella hyvää!

Tuulta riitti ja sää oli aika pilvinen koko ajan. Edellisellä kerralla tuuli kanssa, mutta ilma oli muuten aurinkoisempi. Olen itse ollut Saltburnissä kaksi kertaa ja tämä jäi luultavasti viimeiseksi, sillä miehen vanhemmat ovat harkitsemassa muuttoa pois (läheiseen kylään, eivät muuta alueelta pois).

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s