Kiillonpoistopaperit vai Blotterazzi?

Mä olen vannoutunut kiillonpoistopapereiden käyttäjä – puuteroitujen tai puuteroimattomien, ihan yhtä lailla. Olin innoissani, kun saimme testiin Blotterazzin eli siis Beautyblenderin version kiillonpoistajasta. Tuote on tehty samasta materiaalista, kuin BB, mutta on ohut ja littana.

oobd_blotterazzi_5

Ensimmäistä kertaa, kun käytin Blotterazzia, en vain tajunnut sitä. Se ei tuntunut tekevän iholleni yhtään mitään – iho näytti yhtä kiiltävältä. Jotenkin odotin, että se tekisi mattaisemman lopputuloksen. Blotterazzi ei kuitenkaan ole yhtä mattaava kuin paperit – ilman sitä puuteriakaan – mutta poistaa silti ylimääräistä rasvaa iholta, jättäen jälkeensä kuulaamman pinnan.

Huomasin myös, että tällä saa hieman korjattua meikkiä vähän Beautyblenderin tapaan. Tämä imee kyllä itseensä sitä meikkivoidettakin vähän, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että sitä iholla huomaisi.

oobd_blotterazzi_4

Jos kuitenkin haluaa mattapinnan iholle, niin Blotterazzi ei siihen riitä, vaan siihen tarvitaan joko päälle lisää puuteria tai sitten vain ihan vanhanaikaisesti ostaa kiillonpoistopapereita. Itse käytän edelleen kumpaakin – riippuen siitä kuinka kiiltävä naama on ja minkälaisen lopputuloksen haluan.

Blotterazzin sekä kiillonpoistopaperin voi ostaa vaikka eleven.fi:stä.

Blotterazzi on PR-näyte /
Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 thoughts on “Kiillonpoistopaperit vai Blotterazzi?

  1. Käytän sekä Blotterazzia että Misshan kiillonpoistopapereita (jotka eivät tunnu paperilta vaan ovat hmm..pehmeämpiä?) En ihan pidä Blotterazzin jättämästä jäljestä :/ Vaikka oma Blotterazzi on vasta 2 kk vanha, on pakkauksen kaikki tekstit jo kuluneet pois.
    Eli siis vastaus kysymykseen; mieluummin kiillonpoistopaperi.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s