Halpa hyaluronihapposeerumi

Tilasin iHerbiltä alkuvuodesta muun muassa oheisen Now Solutionsin Hyaluronic Acid Firming -seerumin. Tämä lähti mukaan lähinnä arvostelujen perusteella – 1390 arvostelua ja 4,5 tähteä. Oli siis pakko kokeilla.

Miksi hyaluronihappoa? Sodium Hyaluronate eli natriumhyaluronaatti on hyaluronihappoa pienempi koostumukseltaan, joten se pääsee läpäisemään ihon pintakerroksen ja pystyy vaikuttamaan syvemmällä. Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä vettä, jolloin se ihon alla täyttyy ja turvottaa ihoa. Näin ollen pienet rypyt oikenevat ja iho näyttää täyteläisemmältä.

oobd_now_solutions_hyaluronic_acid_firming_serum

Tuote on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, eli sen alaosa nousee sitä mukaa, kun seerumi vähenee pullossa. Läpinäkyvästä pullosta on myös helppo nähdä, koska tuote on loppumassa.

Olen käyttänyt tätä seerumia yövoiteen alla oikeastaan koko talven ja ihan oikeasti, ekaa kertaa ever talvisin mun iho ei ole ollut yhtään kuiva missään vaiheessa. En tiedä, onko se pelkästään tämän seerumin aikaansaannosta, mutta ehdottomasti on yksi asiaan vaikuttaneista tuotteista. Kiinteytyksestä en oikeastaan osaa sanoa mitään, ei tunnu iholla kiristävältä, mutta toisaalta oma ihoni ei ole vielä oikeastaan alkanut “roikkua”.

Tuotteen tuoksu on hieman yrttinen, mutta häviää nopeasti iholla. Seerumi on hieman geelimäistä ja todella kosteuttavan tuntuista. Imeytyy ihoon todella nopeasti, joten yö- tai päivävoiteen voi levittää päälle todella nopeasti.

oobd_now_solutions_hyaluronic_acid_firming_serum

Itse tykkäsin siitä, että INCI on tässä todella lyhyt ja vaikuttaa todella hyvältä: Water, aloe barbadensis leaf juice, glycerin, xanthan gum, natural aroma, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), camellia sinensis (green tea) leaf extract, algae extract, soluble collagen, natural hinokitiol [antibakteerinen].

Hintaakin tällä tuotteella on alle kymppi, joten jos on hyaluronihapposeerumi haussa, niin tässä olisi todella varteen otettava vaihtoehto. Kunhan olen kuluttanut muut hyaluronihapposeerumit ja -voiteet loppuun, niin tulen ostamaan uuden tällaisen.

Mikä on teidän hyaluronihappolemppari?

8 thoughts on “Halpa hyaluronihapposeerumi

  1. Tää on mun lemppari! Silottamisesta en osaa sanoa, kun ryppyjä ei vielä pahemmin ole, mutta kosteuttaa kuivaa ihoani ihanasti :) ja hintakin on kohtuullinen jopa opiskelijakukkarolle ;) jo toinen pullo loppuu kohta.

    Like

  2. Tämä on ollut mun pitää hankkia-listalla pitkään. En vain ole saanut aikaiseksi, koska on ollut muita seerumeita. Mutta seuraavassa tilauksessa täytyy tilata.

    Like

  3. Näin vanhemman ja roikkuvamman ihon näkökulmasta totean, että tämä seerumi on ihan kamala. Tapa, jolla se kenties pyrkii tiukentamaan ihoa (tai luomaan käyttäjälle tiukemman tunteen), näyttää rumalta – tekee itse asiassa vanhemman näköiseksi. Eikä toimi meikkipohjan kanssa, meikki liejuuntuu pian. Vanhemmalla iholla toimii mielestäni paremmin sellaiset seerumit jotka pikemminkin “rentouttavat” ihoa. Silleen pullistaen silottavat ihon pintaa :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s