Kolmen yön matkakosmetiikka

Päätinpä kerrankin oikeasti kuvata ja käydä läpi kosmetiikan, jonka roudaan mukanani kolmen yön ulkomaanreissulle. Ajankohdasta ja paikasta johtuen nämä ovat enemmänkin kaupunkilomailuun suunnattu, kuin rantalomalle.

oobd_matkakosmetiikka_

Lumene Sensitive Touch Gentle Cleansing Wipes / Bernard Cassiere Mint-Lemon Mattifying Moisturizer Fluid / Eucerin Hyaluron Filler-Concentrate / Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 30 / V 10 Plus Vitamin A ja Vitamin C / Diego Dalla Palma Cell Detoxium / The Body Shop Honeymania Body Butter / Labello Milk & Honey Lip Balm / L’Occitane Hand Cream / Philosophy Miracle Worker

oobd_matkakosmetiikka_

Shiseido Refining Makeup Primer / Urban Decay Primer Potion / Bourjois Healthy Mix Foundation / MAC Pro Longwear Waterproof Foundation / Urban Decay Naked Skin Concealer / MAC Sheer Mystery Powder / Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit in 002 Coral Glow

Sensai Eyebrow Pencil / Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha / Maybelline The Nudes / Urban Decay Perversion / Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil in Demolition / Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm

oobd_matkakosmetiikka_

Jo Malonen pieni Lime, Basil and Mandarine lähti tuoksuksi mukaan. Aivan ihana ja raikas! Suihkutuotteet jäivät tästä pois, sillä ne pakkasin täysin erikseen – käytimme miehen kanssa samoja shampoita jne.

Anteeksi kuvien huonolaatuisuutta, otettu illan jo pimetessä enkä omista – vielä – hyvää kuvausvaloa.

Mikä on teidän must-tuote reissuille?

Osa tuotteista saatu blogin kautta /
Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 thoughts on “Kolmen yön matkakosmetiikka

  1. Mun must tuote on theBalmin Balm Voyage 2 paletti. Ihan sairaan kätevä paletti, se korvaa todella monta irtonaista meikkituotetta! Lisäksi tykkään ottaa mukaan LivBoxista tulleita näytteitä, sillä olen todella huono käyttämään niitä kotona :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s