Ripsien kestotaivutus

Sain noin viikko sitten ihan yllättäen päähänpiston, että haluan ripsien kestotaivutuksen. Niin kuin heti. Tai ainakin seuraavana päivänä. Niinpä varasin bussissa istuessa ajan ripsien kestotaivutukseen ja seuraavana päivänä istuinkin harjoittelijan tuolissa – ja kyllä, uskalsin mennä kokeilemaan opiskelijalle, ainoa paikka mistä tajusin saavani näin lyhyellä varoitusajalla ajan.

Toimenpiteeseen oli varattu puolitoista tuntia, mutta pääsin silti lähtemään vähän yli tunnin päästä. Olin tajunnut jättää piilarit kotiin ja lähteä toimenpiteeseen ilman meikkiä, näin ollen ei tarvinnut siellä alkaa sähläämään piilareiden poisoton kanssa tai pyytää tekijää poistamaan meikkiä.

Minulle valikoitui M-kokoiset muotit, joiden päälle siis ripset liimataan yksitellen. Koko toimenpide on kolmivaiheinen – ensin laitetaan ainetta, joka rikkoo ripsen oman muodon; tämän jälkeen laitetaan aine, joka pitää ripsen uudessa muodossa; ja lopulta ripset värjätään.

Taivutusten pitäisi kestää pari kuukautta – minulle kerrottiin että riippuen miten hoidan ripsiä ne voivat kestää jopa 12kk. Itseni tuntien, olen tyytyväinen, jos ne kestävät sen 6-8 viikkoa.

Minullahan on todella harvat, lyhyet ja näkymättömät ripset. Tässä vertailukuvat ennen ja jälkeen, pahoitteluni meikittömästä naamasta. Muutos on aika suuri, vaikka itse sanonkin.

oobd_yumi_lashes_lash_lift_ripsien_kestotaivutus_ennen_jalkeen_before_after_3

oobd_yumi_lashes_lash_lift_ripsien_kestotaivutus_ennen_jalkeen_before_after_2

oobd_yumi_lashes_lash_lift_ripsien_kestotaivutus_ennen_jalkeen_before_after_1

Oudointa oli se, että ripseni osuivat yläluomeeni. Outo tunne, kun ennen niin on ainoastaan tapahtunut tekoripsillä.

En ole koskaan halunnut ripsipidennyksiä, sillä en osaisi olla niiden kanssa tarpeeksi varovainen ja epäilen, että ne näyttäisivät täysin naurettavilta minulla ja liian lyhyiden otto taas olisi melkein turhaa.

Nämä ovat olleet itselläni noin viikon, mutta palaan aiheeseen uudestaan, kun olen lähempänä kahden kuukauden kestoa – toivottavasti nämä kestävät sinne asti.

12 thoughts on “Ripsien kestotaivutus

  1. Oon itsekin tässä jo pari viikkoa miettinyt, että pitäisikö ottaa ripsipermanentti. Sitten luin jostakin, että taivutus oli kestänyt vain kolme viikkoa ja ajattelin, että liian kallista opiskelijalle kestoonsa nähden. Mutta voi vitsit kun näyttää tuo lopputulos hyvältä sulla!! Jään kuulolle, että miten se kestää. :) kovasti tekisi kyllä mieli käydä omatkin ripset laittamassa.

    Like

  2. Mulla ollut nyt yhdeksän viikkoa ja taivutusta on vielä ihan kivasti nähtävissä. Luvattiin 8-12 viikkoa, joten olen tosi tyytyväinen.

    Like

  3. Mulla on ollu ripsipermis parina edellisenä kesänä ja itelläni kestää se noin 6-8 viikkoa, mutta jos poistaa meikkiä oljyä sisältävällä silmämeikinpoistoaineella niin se lyhentää kestoa. En tiedä onko kaikilla näin, mutta itelläni ero oli selkeä. Itelleni on aika varattu loppukuulle ripsipermikseen :)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s