Maaliskuun suosikit

Tänään on sitten huhtikuun eka – aprillipäivä, joten ihan kaikkea ei kannata tänään uskoa. Nämä kuitenkin olivat omat viime kuun lempparini, sen voitte uskoa. Osa onkin ehkä arvattavissa viimeisen parin postauksen takia.

oobd_maaliskuun_suosikit_march_favourites_2016

Kevin.Murphyn Repair.Me-sarjan shampoo ja hoitoaine. Voitte lukea koko hehkutuspostauksen täältä, enempää en aio niitä tässä hehkuttaa.

Givenchyn Brun Vintage -huulipuna, joka lähti mukaan Tallinnan reissulta on aivan ihana arkipuna. Tämä kulkee laukussa ja ajaa sekä huulirasvan, että huulipunan aseman.

Nurmen Foot Scrub Soap on hyväntuoksuinen ja pienirakeinen jalkakuorintasaippua. Tällä on paljon mukavampi raapia elefantinnahkaisia kantapäitäni kuin hohkakivellä. Toimii ja hyvin!

Tonymolyn Pocket Bunnya käyttäisin vaikkei se hyvin toimisikaan, sillä tuoksu on niin ihana! Tätä on kiva suihkuttaa naamalle meikin jälkeen, sillä tämä taltuttaa liian puuterisuuden ja antaa iholle luonnollisen pinnan.

Hajuvesistä eniten käytössä on ollut Thierry Muglerin Alien Aqua Chic, joka on paljon kevyempi versio Alienista ja erittäin sopiva keväälle. Myös pullo on upea!

Ja kaikkien näiden lisäksi ehdoton lempparini koko kuussa on ollut meidän SÄNKY. Askon Airflow. Eipä ole näkynyt huonoja öitä tuon tulemisen jälkeen.

Kevin.Murphyt ja Nurme saatu blogin kautta

2 thoughts on “Maaliskuun suosikit

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s