Kauneus | lifestyle

Kun hyvä tukkapäivä pelastaa meikin

Tämä meikki on niin perus kuin vain voi olla – vähän neutraalia luomiväriä, hieman pinkkiä poskipunaa ja vähän huulikiiltoa. Ei mitään ihmeellistä, mutta ihan oikeasti noiden hiusten kanssa tämä näytti vaan niin pirun hyvältä, että oli pakko postata teillekin.

oobd_good_hair_day_helppo_meikki_

oobd_good_hair_day_helppo_meikki_

oobd_good_hair_day_helppo_meikki_

Meikki tehty MACin Wedgellä ja Corkilla, huulilla Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer. Tämä meikki on Lushin Glitter Madnessin jälkeisenä päivänä tehty, joten kiharat ovat edelleen näkyvissä yhden nukutun yön jälkeenkin.

Joskus vähemmän on enemmän.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: