Posket kuntoon Kate Mossin tapaan

Rimmeliltä on uutuutena tullut Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit -paletteja. Sain testiin sävyt 001 Golden Sands ja 002 Coral Glow. Ulkomailla ainakin on vielä sävy 003 Golden Bronze, jonka poskipunaa on verrattu Narsin Orgasmiin ja korostustuotetta TheBalmin Mary Lou-Manizeriin ja aika läheisiltä näyttävät. Jos itse löydän tällaisen Briteistä, niin taidan kaapata sellaisen mukaani ja tehdä vertailupostauksen.

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

Pakkaus on nätti ruusukuparisine kansineen ja kevyt, joten tällainen on helppo kuljettaa reissuun mukaan.

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

Molemmissa on korostustuote, poskipuna ja varjostustuote. Kaikki ovat puuterisia ja valitettavasti kaikissa on jonkin verran hohtoa – myös varjostuksessa. Tietääkseni sävyssä 003 Golden Bronze varjostussävyssä ei hohtoa ole ollenkaan. Kuitenkin varjostuksen hohto on huomattavasti kevyempää kuin korostuksen tai poskipunan.

001 Golden Sandsin korostustuote on hieman vaalea shampanja. Poskipuna on hennon vaaleanpunainen kauniilla hohteella. Varjostus on tässä vaaleimmassa sävyssä todella kellertävä ja enemmänkin aurinkopuuterin näköinen kuin varjostustuote. Edes omalle keltapohjaiselle ja pisamaiselle iholleni tämä ei sopinut varjostukseen.

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

002 Coral Glowin korotustuote on keltaiseen taittuva shampanja, joka jättää iholle kauniin hehkun eikä missään nimessä sisällä suuria glitterhiukkasia. Näiden kahden korostustuotteet eivät ihan hirveästi toisistaan eroa, itse en iholla huomaa niiden sävyssä eroa. Poskipunan on koralliin taittava pinkki, ja vaikka se näyttää paketissa matalta, tulee tällä lievää hohtoa poskille. Varjostussävy on hieman lämmin, mutta ei lähellekään yhtä lämmin kuin 001:n sävy. Tämä toimii omalla ihollani todella hyvin ja on helppo häivyttää.

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

oobd_rimmel_kate_sculpting_kit

Itse palettina tykkään enemmän 002:sta, mutta 001 korostustuote ja poskipuna ovat myös kauniita.

Suositushinta paleteilla on 10,50 euroa.

Tuotteet saatu blogin kautta

6 thoughts on “Posket kuntoon Kate Mossin tapaan

  1. Hiplasin näitä Sokoksella mutta päädyin sitten IsaDoraan, juurikin siksi, että noissa kaikissa oli sitä hohdetta mukana. Oisin näyttänyt discopallolta.

    Like

  2. Tosi näppärän näköisiä tuotteita, mutta joo noi varjostus tuotteet on vaan niin lämpimän ja hieman hohtavan näköisiä. Ite tykkään aurinkopuuterinkin olevan matta koska ainahan voi sitä hohtoa lisätä päälle :) Muuten todella kivat pakkaukset ja Rimmel on kyllä brändinä tosi kiva ja ihana britti yhtiö, vaikken niin suuri Kate Moss fani olekaan…

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s