Metal Monday – Spotifyn alkuvuoden uudet

En ole pitkään aikaan pitänyt Metal Mondayta, mielessä on ollut montakin kertaa. Vaikka tiedän, ettei suurin osa tätä blogia lukevista varmaankaan kuuntele metallia, niin metallimusiikki on silti niitä asioita, jotka ovat tärkeitä elämässäni. Kuuntelen musiikkia melkein päivittäin – työmatkat Spotify laulaa, viikonloppuisin meikatessa kuuntelen musaa ja näin blogia kirjoittaessa tykkään myös kuunnella musiikkia taustalla.

Alkuvuodesta on tullut monia hyviä albumeita Spotifyihin – kaikki eivät niistä ole uusia.

Yksi minkä perään olen kuuluttanut jo pidempään on ollut Kamelotin Ghost Opera ja LOPULTAKIN se ilmestyi yksi kaunis päivä Spotifyn valikoimaan. The Human Stainit ja Rule The Worldit on kuunneltu niin moneen kertaan etten pysy laskuissa perässä. Ehdottomasti yksi Kamelotin parhaimpia albumeita kokonaisuudessaan. Ja Roy Khanin ääni <3

oobd_spotify_kamelot_ghost_opera

Mortiisin uusin levy The Great Deceiver on näistä uusin tuttavuus, mutta erittäin menevää industrial-musaa. Mortiis on huomattavasti kasvanut vuosien saatossa – sekä tiputtanut naamion matkan varrella – ja vaikka musiikki eroaa aika huomattavasti alkuvaiheen Mortiisista, niin itse en voi olla tykkäämättä.

Avantasian Ghostlightsista on pitänyt tehdä ihan oma arvostelunsa jo pitkään, sillä soitin tätä viikkoja putkeen. Sanottavaa olisi, ehkä joku päivä saan sen blogiinkin asti. Taattua Avantasiaa, upeaa! Tuskassa nähdään!

Seuraavana kuunteluvuorossa on Dream Theaterin The Astonishing. Bändi on nähty monta kertaa livenä ja viime kertainen kolmen tunnin seisoskelu otti selän päälle, mutta todellakin worth it. Toivottavasti uusi levy on yhtä upea kuin edeltäjänsä.

Hyvä alkuvuosi siis, lisää odotellessa!

Onko tänä vuonna tulossa ulos levy, joka minun pitäisi kuulla?

3 thoughts on “Metal Monday – Spotifyn alkuvuoden uudet

  1. Mortiisin uusin pitää kyllä kuunnella! Luukutin lukiossa The Smell of Rainia ja The Grudgea ihan todella paljon. Pitkään, pitkään aikaan en ole kyllä noita kuunnellut..

    Like

  2. Metalli uppoaa tänne. Viime aikoina pitäny fiilistellä The69 Eyesin kanssa ja muistella teiniaikoja. :D Battle Beast, Dreamtale, Sabaton, Dark Moor ja niin moni muu on säännöllisessä soitossa. Unohtamatta teiniaikojen suurta ensirakkautta Nightwishiä!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s