Paras silmänympärysvoide?

Ostin Avenen Soothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoiteen Ilonan suosittelemana ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti!

Voide tulee kätevästi pienessä tuubissa ja on paksuhkoa valkoista voidetta. Voide on myös tuoksuton ja vaikka muuten tykkäänkin ihanalta tuoksuvista voiteista ei silmänympärysiho niitä todellakaan tarvitse enkä itsekään sille alueelle parfyrmoituja tuotteita kaipaa.

oobd_avene_soothing_eye_contour_cream_silmanymparysvoide

Kuten monen muunkin ranskalaisen apteekkikosmetiikan idea, niin tässäkin taustalla on lähdevesi. MUTTA tämän lisäksi voide sisältää todella hyviä aineisosia, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Disabolol, hyaluronihappo ja E-vitamiinin esiaste edesauttavat ihoa sitomaan ja säilyttämään kosteutta, korjaamaan sekä rauhoittamaan ihoa. Tuotteen sisältämä dextransulfaatti myös auttaa turvonneisiin luomiin.

oobd_avene_soothing_eye_contour_cream_silmanymparysvoide

Mitä sitä muuta voi silmänympärysvoiteelta toivoa? En tiedä. Ja tulen ostamaan tätä uudestaankin, sen verran hyvä voide ja silmänympärykseni ei ole talvellakaan tuntunut edes hieman kuivalta. Hinta on noin 21 euron hujakoilla eikä yhtään paha hinta näin toimivasta aineesta.

Mikä on teidän lempisilmänympärysvoide?

8 thoughts on “Paras silmänympärysvoide?

  1. Dermalocigan suojakertoimella 15 oleva voide aamulla ja saman merkin toinen voide yöks. Avenea käytin 15 v . Sitten tuli Sensai ja nyt Dermalociga ;)

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s