Enää en kaadu!

En ole ainoa purkkimafialainen, joka on panostanut Icebugiin. Itse päätin hankkia nastakengät, kun tammikuussa kaaduin yhden työpäivän aikana kaksi – kyllä KAKSI – kertaa. Kertoo jotain Sörkän kävelyteiden kunnosta.

Ei edes ketuttanut pulittaa 150 euroa kengistä, sillä kaatumiset ovat vähentyneet 100%.

icebug_shoes

Nyt voin kävellä ilman varomista vaikka peilijäällä ja tällä kertaa se hidas pingviinikävelijä en ole minä! Tekisi mieli tanssahdella hitaasti kipittävien ympärillä, mutta vielä ei ole pokka antanut periksi tehdä tuota.

Onko teillä tasapaino hallussa myös jääkelillä vai löytyykö eteisestä nastakengät?

12 thoughts on “Enää en kaadu!

  1. Mulla on ollut Icebugit pari vuotta ja on kyllä ollut hyvä sijoitus. Minäkin kyllästyin olemaan se pingviinikävelijä :D Niillä tosiaan houkuttaa etsiä ne jäisimmät kohdat tiestä ihan vaan siksi kun tietää ettei tartte liukastella ja pääsee niin lujaa kuin haluaa. Aivan mahtavat kengät, vaikka ei kovin kauniit ;)

    Like

  2. Mä oon onneksi pärjännyt pahimmat kelit kaatumatta Soreleilla, mutta pari kertaa on kyllä tehnyt nastoja mieli. Ensi talveksi vois sijoittaa sitten nastakenkiin jos/kun töihin tulee edelleen käveltyä.

    Like

  3. Viime talvena hommasin, välilevynpullistuma ja kaatuilu kun ei kuulostanut hyvältä kombolta :D enkä ole katunut. Kertaakaan ne jalassa en ole kaatunut!

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s